Președintele CJ Tulcea cere schimbarea conducerii FC Delta: „Nu-și mai regăsesc locul acolo”

Marius ANGHEL 05 Jun. 2013, 16:07 Liga 2
Președintele CJ Tulcea cere schimbarea conducerii FC Delta:**

Șeful județului a declarat ieri că va încerca să-i schimbe optica primarului Tulcei după dezamăgirea ratării promovării și că are încredere într-un parteneriat de succes pentru anul viitor cu Consiliul Local.

Dezamăgirea declarată de primarul Constantin Hogea cu privire la insuccesul echipei de fotbal Delta Tulcea și în această ediție de campionat în care a ratat, conform tradiției, la mustață promovarea, ar putea să-i treacă în curând și anume în momentul în care președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, îi va propune un parteneriat de succes cu obiectiv clar promovarea în sezonul următor.

„Vreau să-i schimb punctul de vedere și opțiunea domnului primar Hogea și aș vrea să rămânem într-o echipă cu o implicare mai susținută a Consiliului Județean, dar cu o schimbare a echipei manageriale de la clubul Delta Tulcea. Nu putem merge la nesfârșit, din păcat în păcat și din greșeală în greșeală. Această echipă managerială, inclusiv în discuțiile cu mine ca parte mai puțin implicată ca primarul, a avut un target: promovarea. Dacă promovarea nu s-a reușit, echipa trebuie să plece! Noi am avut un potențial manager, domnul Manolache, care din păcate a fost cooptat de cei de la Năvodari care înțeleg că e deja în Liga I. Noi avem oameni buni aici, dar nu-i vrem și nu știu din ce motive. Poate deranjez prin ceea ce declar acum, dar cei din actuala conducere a clubului nu-și mai regăsesc locul acolo. Din punctul meu de vedere și dacă vor să aibă suportul Consiliului Județean Tulcea. Ca instituție nu suntem dispuși la cheltuieli pe un management prost. I-am creditat în iarnă, parcă am simțit că nu e cazul să aloc sume mai mari, și acum orice justificare este tardivă și nu mă interesează.” a declarat ieri într-o conferință de presă Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea.

Articol scris de Irinel CĂ‚LIN
 

Marius ANGHEL 05 Jun. 2013, 16:07 Liga 2
Pe aceeași temă