Delta încă nu știe unde joacă ultimul meci de acasă! Hogea: „Ne vom achita de promisiune”

Marius ANGHEL 23 May. 2013, 14:25 Liga 2
Delta încă nu știe unde joacă ultimul meci de acasă!** Hogea:

Cum în etapa de sâmbătă Delta Tulcea nu are meci programat în campionat, etapa următoare, ultimul meci al tulcenilor în acest sezon, se va disputa joi, 30 mai 2013, de la ora 18.00.

Meciul de joia viitoare cu FC Botoșani va fi ultimul pentru Delta pentru că și în ultima etapă tulcenii vor sta, dar va fi și ultima reprezentație pe teren propriu. Cum lucrările de modernizare a stadionului au fost demarate deja, programarea jocului pe stadionul Delta este pusă sub semnul întrebării, ca variantă de rezervă pentru organizarea meciului cu nou promovata FC Botoșani fiind stadionul Cozma Zaiț, omologat și el pentru a găzdui meciuri de juniori republicani.

„Ne vom achita de promisiunea făcută încă de anul trecut suporterilor și anume de a investi masiv în infrastructură. Vom reface suprafața de joc în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, inclusiv cu sistem de încălzire după standardele Ligii I, și avem în plan și completarea cu scaune a tribunelor eventual și montarea instalației de nocturnă”, a declarat primarul Constantin Hogea.

Articol scris de Irinel CĂ‚LIN

Marius ANGHEL 23 May. 2013, 14:25 Liga 2
Pe aceeași temă