Primăria Tulcea își ia mâna de pe echipa de fotbal: „A produs o mare dezamăgire și nu mai sprijinim clubul”

Marius ANGHEL 04 Jun. 2013, 10:54 Liga 2
Primăria Tulcea își ia mâna de pe echipa de fotbal:**

După ani de zile în care a cheltuit multe milioane de euro din bugetul public fără să reușească promovarea propusă în prima ligă, primarul Constantin Hogea anunța că Primăria nu va mai sprijini financiar echipa Delta Tulcea.

„Dacă echipa ar fi ajuns în Liga I, ecuația financiară pentru noi ar fi fost mai simplă – în Liga I orice club beneficiază de niște drepturi asigurate de televiziuni, care înseamnă circa 800.000 de euro, sponsori mult mai interesanți, iar implicarea Primăriei ar fi fost în acest context de circa 25% de cât este acum. Echipa, din păcate, a produs o mare dezamăgire, iar Primăria nu mai sprijină clubul. Asta nu înseamnă că acest club se va desființa. Poate că există firme care doresc să o sprijine, poate CJ va face acest lucru, dar Primăria nu mai poate fi alături de ea. Noi ne asumăm obligația financiară de a reabilita bază sportivă printr-un proiect de finanțare cu federația de profil și avem în vedere și instalația de nocturnă. Bază sportivă va rămâne a orașului și poate găzdui nu doar meciuri de fotbal. Ani de zile am susținut financiar acest club, alături de CJ și firme private, echipa de fotbal a avut rolul ei în imaginea orașului și nu am să-mi reproșez nimic cât timp stadionul pe care în ultimii ani s-au jucat meciuri de Liga a II-a era la un moment dat locul unde pășteau oile.” a declarat primarul Constantin Hogea într-un interviu pentru Agerpres.

Mai exact, milioane de euro aruncate degeaba, fără niciun rezultat, în fapt o realizare marca Hogea, la fel ca și drumurile plombate anual cu milioane de euro, pavelele schimbate mai mereu, etc… banul să circule, dar spre firmele prietene, sau spre diferențe semnificative de avere, constatate de ANI.

Articol scris de Cristian DOGARU (Ziarul de Tulcea)

Marius ANGHEL 04 Jun. 2013, 10:54 Liga 2
Pe aceeași temă