Președintele Ceahlăului: „Am fost scuipați și înjurați, iar Jandarmeria ne-a evacuat pe un câmp”

06 Nov. 2008, 17:19 Liga 2
Președintele Ceahlăului:

Viorel Măstăcăneanu, președintele Ceahlăului Piatra-Neamț, îi ia apărarea lui Bocăneală și spune că deciziile acestuia din timpul meciului Cetatea Suceava-Ceahlăul, scor 0-1.

"A fost un meci cu multe întreruperi, iar arbitrul a dat șase minute de prelungire. S-a jucat fără mingi de rezervă, iar după un henț făcut în careu de un jucător al gazdelor, jocul nu s-a mai reluat. Arbitrul punea mingea la punctul de la 11 metri, iar jucătorii o trimiteau în tribune. După penalti, arbitrul Bocăneală a fluierat finalul jocului, iar apoi jucătorii Cetății s-au năpustit pe el, l-au lovit și pe el, și pe asistent. Am văzut doar picioare și pumni, a fost groaznic, pentru că trebuia să mă feresc și eu. Încă din primul minut am fost scuipați, înjurați și amenințați. Au fost gradene rupte. Abia la final, Jandarmeria și Poliția ne-a scos pe niște câmpuri și pe lângă niște depozite", a spus Măstăcăneanu pentru MEDIAFAX

Centralul partidei, Marius Bocăneală, a fost bătut de jucătorii suceveni în finalul meciului, după mai multe decizii controversate în defavoarea gazdelor.

06 Nov. 2008, 17:19 Liga 2
Pe aceeași temă