Premieră pentru Poli Iași! Echipa face deplasarea cu trenul pentru meciul cu CSC Dumbrăvița. A închiriat un vagon și jumătate cu cușete

Narcis POHOAȚĂ 02 Nov. 2022, 12:02 Liga 2
Premieră pentru Poli Iași! Echipa face deplasarea cu trenul pentru meciul cu CSC Dumbrăvița. A închiriat un vagon și jumătate cu cușete

Poli Iași va înregistra o premieră în această săptămână. Pentru prima dată după foarte mulți ani, echipa din Copou va efectua o deplasare dus-întors cu trenul.

La propunerea antrenorului Leo Grozavu, echipa se va deplasa la Timișoara, pentru meciul de sâmbătă, cu CSC Dumbrăvița, cu trenul, în vagoane cușetă, aceeași variantă fiind aleasă și pentru întoarcere.

Prima deplasare cu trenul pentru Poli Iași

Dacă până acum deplasările au fost efectuate cu autocarul, ori cu avionul în sezoanele anterioare, Poli Iași a ales de această dată varianta transportului feroviar pentru a ajunge în județul Timiș.

Propunerea a fost a antrenorului Leo Grozavu, care a optat pentru acest mijloc de deplasare și în perioada în care a activat la FC Botoșani și echipa avea de parcurs distanțe lungi.

Chiar dacă distanța de 850 de kilometri este parcursă în aproape 18 ore pe calea ferată, ieșenii vor suporta mai ușor oboseala, întrucât vor putea dormi în cușete pe parcursul întregii nopți.

Vagonul alb-albastru

Clubul a închiriat un vagon cușetă numai pentru lotul de jucători, iar pentru staff au fost închiriate cușete într-un alt vagon.

”Varianta deplasării cu trenul este mai avantajoasă din toate punctele de vedere. Chiar dacă vor sta foarte multe ore în tren, băieții se pot odihni în condiții bune pe timpul nopții, în cușete cu câte două locuri. De asemenea, și din punct de vedere financiar este mai puțin costisitoare varianta deplasării cu trenul”, a explicat managerul executiv al clubului din Copou, Florin Briaur.

Poli Iași va pleca din Gara Iași joi, în jurul orei 15:30 și ar trebui să ajungă la Timișoara vineri dimineață, la ora 09:00, în cazul în care trenul nu va avea întârziere.

Echipa va sta cazată în Timișoara, unde va efectua și antrenamentul de vineri după-amiază, iar deplasarea la Dumbrăvița se va face în dimineața jocului cu un autocar închiriat, în cazul în care partenerul de mobilitate al clubului nu va avea la momentul respectiv un autovehicul în zonă.

Delegația ieșeană va reveni spre casă tot cu trenul, plecarea din Timișoara fiind prevăzută la o oră după meci.

Deplasările anterioare din acest sezon în județul Timiș, la Dumbrăvița, în Cupa României, și la Timișoara, pentru meciul cu Ripensia, au fost efectuate cu autocarul. De fiecare dată Poli s-a întors învinsă acasă, eliminată la lovituri de departajare în Cupă și umilită de Ripensia, în campionat.

Partida CSC Dumbrăvița – Politehnica Iași, din cadrul etapei a 13-a a Ligii a 2-a, se va disputa sâmbătă, 5 noiembrie, cu începere de la ora 11:00.

Foto: Politehnica Iași 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pretentii-de-promovare-atac-de-retrogradare-poli-iasi-are-cea-mai-slaba-ofensiva-dintre-echipele-situate-pe-primele-15-locuri-cei-trei-atacanti-straini-au-marcat-doar-cinci-goluri-in-patru-meciuri-19251907

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-13-si-14-din-liga-2-derby-ul-dintre-primele-doua-clasate-se-joaca-luni-sase-echipe-vor-juca-si-in-cupa-19251865

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciul-vietii-pentru-paul-tanase-un-suporter-al-politehnicii-iasi-mai-are-nevoie-de-4-000-de-euro-pentru-o-interventie-chirurgicala-19251844

Narcis POHOAȚĂ 02 Nov. 2022, 12:02 Liga 2
Pe aceeași temă