Pregătiți de Cupă!

28 Sep. 2008, 18:00 Liga 2

Așa cum și-a obișnuit suporterii, FC Ploiești a învins din nou pe teren propriu, ultima victimă fiind FC Snagov, scor 3-1. Susținuți de o galerie demnă de prima ligă, elevii lui Răchită și-au creat foarte multe ocazii și au arătat că își merită poziția de lideri în prima serie a ligii secunde, dominând jocul de la început până la final. Scorul putea fi mult mai mare, dar ploieștenii s-au jucat cu ocaziile, ratând aproape din toate pozițiile. Mai mult, pe final de meci, Claudiu Tudor a fost la un pas de a înscrie de la centrul terenului la o ieșire inoportună a portarului oaspeților, Marius Iorga.

La final de meci, antrenorul oaspeților, Mihai Stoica, și-a scuzat într-un fel elevii pentru evoluția foarte slabă, declarând că aceștia nu au coborât cu picioarele pe pământ după victoria din meciul cu Buftea.
De partea cealaltă, antrenorul Valeriu Răchită se gândește deja la meciul de cupă contra Craiovei: ”Cei de la Craiova au zis că o să joace cu echipa a doua împotriva noastră. Ei cred că o să aibă meci ușor aici, dar se înșeală. A doua echipă a mea a bătut trei sferturi din Steaua, așa că nu am ce să mai comentez în plus.

28 Sep. 2008, 18:00 Liga 2
Pe aceeași temă