Voluntariul, victorie în ultimul amical al iernii

Mihai Andries 23 Feb. 2015, 14:24 Pregătiri, amicale
Voluntariul,** victorie în ultimul amical al iernii

Cu programul dat un pic peste cap de revenirea mai târzie din Antalya, față de ce se știa la începutul anului, atunci când s-au stabilit amicalele lunii februarie, liderul seriei I a mai disputat doar un singur meci de când se află în țară. Parteneră i-a fost echipa antrenată de Marin Dună, CS Ștefănești, la care au fost împrumutați în această iarnă trei jucători de la Voluntari – Tudorică, Andi Voicu și Vasile Mihai.

Ilie Poenaru a făcut ultimele reglaje pentru meciul din prima etapă din 2015, deplasarea la Brăila, folosind o formulă cu care se va aborda cel mai probabil și acel duel. Fără Maxim și Todoran în primul, dar cu noile achiziții Daniel Novac și Marius Matei, Voluntariul a învins cu 3-1 prin golurile marcate de Cîlințaru, Voduț și Costel Roșu. Golul de onoare al Ștefăneștiului a fost reușit de împrumutatul Andi Voicu.

Voluntariul nu i-a folosit deloc în acest meci pe Eugen Crăciun, Poverlovici, Elvis Stan, Lircă și Adrian Bălan, toți cedați la satelitul din Liga 4, FC Voluntari II, pentru amicalul contra naționalei Under 17 a României, antrenată de Bogdan Vintilă. Adi Bălan a fost eroul ilfovenilor, punctând de două ori în poarta micilor tricolori, învinși de satelitul Voluntariului cu 3-2.

„Arătăm din ce în ce mai bine și sper ca până la ora meciului cu Brăila, din deplasare, să fim pregătiți sută la sută. Orice echipă are un început mai greu, până se obișnuiește cu competiția oficială. Trebuie să fim foarte atenți, contează enorm să pornim cu dreptul” a declarat Ilie Poenaru pentru IlfovSport.

„Am întâlnit o echipă foarte bună, puternică, o grupare care ar face fără probleme față în Liga I, cu lotul actual. Nici noi nu am jucat rău, sper ca până la 7 martie, când e programată prima etapă din 2015, la Vișina Nouă, să fim pregătiți” a comentat tehnicianul Ștefăneștiului, Marin Dună, pentru aceeași sursă

FC VOLUNTARI – CS ȘTEFĂ‚NEȘTI 3-1
Călințaru, Voduț, C. Roșu / A. Voicu

FC Voluntari: Botaș (Dr. Balauru 46) – B. Vasile, C. Achim, S. Rădoi, Mitache – D. Novac, B. Barbu – G. Deac, T. Bălan, Călințaru – M. Matei. Au mai jucat: D. Todoran, Fl. Maxim, M. Ene, Voduț, C. Roșu, S. Moga, Cârstocea.
Antrenor: Ilie Poenaru.

CS Ștefănești: Manciu – M. Dumitrache, Cazacu, G. Lazăr, Voineag – M. Tudorică, V. Dinu – Șt. Nicolae, Bereșoae, V. Mihai – A. Voicu. Au mai jucat: M. Alecsandru, Zaina, Luiceanu
Antrenor: Marin Dună

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 23 Feb. 2015, 14:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă