Satelitul Voluntariului a învins naționala U17 a României

Mihai Andries 22 Feb. 2015, 12:54 Juniori
Satelitul Voluntariului** a învins naționala U17 a României

Reprezentativa Under 17 a României a disputat ieri, la Centrul de Fotbal Buftea, un meci de verificare împotriva lui FC Voluntari II, liderul seriei I a Ligii 4 Ilfov. Preluat din această iarnă de Sorin Popescu, după ce Liviu Rusu a plecat în Arabia Saudită ca secund al lui Valeriu Tița la Al Orubah, satelitul Voluntariului a beneficiat pentru meciul de ieri de o serie de întăriri de la echipa mare.

Adrian Bălan, alături de care au mai apărut Hânțescu, Poverlovici, Eugen Crăciun, Lircă și Elvis Stan, a marcat de două ori în prima repriză, stabilind scorul pauzei. Elvis Stan a prins un șut de zile mari, de la circa 25 de metri, cu care a ridicat scorul la 3-0.

Naționala a jucat cu un om în plus timp de 30 de minute

Revelația Adrian Petre, un atacant de la UTA Bătrâna Doamnă descoperit în urma trialurilor făcute de selecționerul Bogdan Vintilă, a redus din handicap, de la punctul cu var, în minutul 75. Scorul final a fost stabilit de brașoveanul Vlad Mihalcea, care a înscris în minutul 88. Ilfovenii au evoluat în ultima jumătate de oră în zece, după ce Eugen Crăciun a fost eliminat pentru cumul de galbene.

Selecționata de juniori a României continuă pregătirea pentru Turul de Elită de la finalul lunii martie cu două jocuri amicale pe care le are programate la Ayr, împotriva reprezentativei similare a Scoției, pe 24 și 26 februarie.

FC VOLUNTARI II – ROMÂNIA UNDER 17 3-2 (2-0)
Ad. Bălan 2, E. Stan / Ad. Petre – pen., Vl. Mihalcea

Voluntari II: Hânțescu – Leasă, Poverlovici, E. Crăciun, Al. Radu – Lircă, Mișa – Clătinici, Nițu, Elvis Stan – Ad. Bălan. Au mai jucat Vieru – Lapteș, Voicu, Necula.
Antrenor: Sorin Popescu

România U17: C. Suciu (46 Hodoroabă, 70 I. Poiană) – M. Dobre, Kilyen, Gîsă, Vlădescu – V. Costache (46 Casap), I. Tănase, Kanaloș (46 A. Ciobanu) – Vl. Mihalcea, I. Hagi (46 R. Grecu), Jurj (46 Ad. Petre)
Antrenor: Bogdan Vintilă

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: FRF

Mihai Andries 22 Feb. 2015, 12:54 Juniori
Pe aceeași temă