Viorel Ion: „Unii jucători au fost aici la refacere. S-a cam terminat cu holiday la Gloria Buzău”

Marius ANGHEL 29 Jul. 2013, 12:17 Pregătiri, amicale
Viorel Ion:**

După amicalul de pe teren propriu cu Avântul Spartac Zărnești (5-0), antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion, s-a arătat nemulțumit de jucătorii pe care i-a găsit la echipă. Tehnicianul a ținut să puncteze faptul că unii dintre ei au lăsat impresia că s-au aflat în vacanță la Buzău și nu le mai acordă prea mult timp pentru a demonstra că merită să joace în continuare la gruparea din Crâng.

,,Vioară” este însă hotărât să facă o echipă redutabilă, iar în acest sens mai așteaptă câțiva jucători experimentați, dorindu-și în mod special un atacant de gura porții.

,,În acest joc care a fost mai mult un antrenament nu m-a mulțumit nimic. Dacă unii dintre ei (n.r. jucători) își închipuie că așa poate să joace Gloria Buzău, se înșeală amarnic. Prima dată am crezut că există potențial la cei din vechea gardă, însă nu este așa. Nu le mai acord prea multe șanse. Unii au fost aici la refacere, holiday! S-a cam terminat însă cu holiday la Gloria Buzău.”, a declarat antrenorul formației din Crâng, Viorel Ion.

Articol și foto de Adi SOARE
 

Marius ANGHEL 29 Jul. 2013, 12:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă