„Vioară” nu se impacientează după remiza fără gol în fața Domneștiului. „Nu m-a interesat rezultatul”

Gloria Buzău a remizat din nou, 0-0, pe teren propriu, de această dată în amicalul disputat, sâmbătă, în compania echipei de Liga 3, Viitorul Domnești. Fix în urmă cu o săptămână, jucătorii lui Viorel Ion înregistrau același rezultat cu CS Mioveni.

Partida cu Viitorul Domnești a fost dominată de buzoieni, care și-au creat câteva ocazii de gol, cele mai clare fiind irosite de Ghiță (16),singur cu portarul, Răduca (27) și Danciu (40), ale căror șuturi au trecut puțin pe lângă.

Antrenorul formației din Crâng, Viorel Ion, a utilizat toți jucătorii pe care i-a avut la dispoziție și consideră testul ca fiind unul bun, mai ales că adversara s-a dovedit destul de arțăgoasă în joc, chiar dacă are în componență mulți fotbaliști tineri. „A fost un antrenament util cu o echipă de copii bună, care joacă de mult timp împreună, însă nu m-a interesat rezultatul. Altfel nu făceam schimbări să evolueze toată lumea. Am vrut să rulez întreg lotul, deoarece trebuie să tragem linie. Ne apropiem de startul sezonului și este normal să știm pe cine ne bazăm, așa că la meciul de miercuri cu Afumați, o echipă bună, peste nivelul eșalonului trei, voi folosi unsprezecele de bază, iar unii dintre jucători să ajungă la 80 de minute”, a declarat antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion.

În partida cu Viitorul Domnești, echipa din Crâng a jucat în următoarea alcătuire: Sîrbu – Iordache, Vîrtej, Vlaicu, Ghiță, Dedu, Krausz, Popescu, Danciu, Burlacu, Răduca. Pe parcurs au mai intrat: Preda, Marcu, Dumitrescu, Ioniță, Kopriandszisky, Bobe și Voicu.

Articol și foto de Adi SOARE

Pe aceeași temă