Viitorul Pandurii a debutat cu dreptul în amicale, în Ungaria. Echipa lui Sarcină a suferit modificări la nivelul staffului tehnic

Viitorul Pandurii a debutat cu dreptul în amicale, în Ungaria.** Echipa lui Sarcină a suferit modificări la nivelul staffului tehnic

Reunită în vestul țării, la Sânmartin, în județul Bihor, Viitorul Pandurii Târgu Jiu a disputat, miercuri, în Ungaria, primul amical al iernii. Echipa antrenată de Cristian Lupuț a întâlnit Debrecen II, de care a dispus cu scorul de 5-1 (1-0).

Bădăuță, Paraschiv, Cioiu, V. Pop și Mitrică au marcat pentru divizionara secundă din România, care, pe 2 februarie, va pleca în cantonament în Turcia, la Side – Antalya.

Până atunci, antrenorul Lupuț speră să mai perfecteze un amical. „A fost un test util la Debrecen. Am întâlnit un adversar bun, care a utilizat jucătorii ce au evoluat mai puțin la prima echipă. Sunt mulțumit de prestația jucătorilor mei, dar mai avem mult de muncă. Suntem de-abia la începutul pregătirii. Miercurea viitoare mai vreau să facem un amical. Momentan, nu știm cu cine”, a declarat Cristian Lupuț pentru Liga2.ro.

În Antalya, la Side, Viitorul Pandurii va disputa patru amicale, cu TSKA II Moscova, Dinamo II Moscova, cu o echipă din Coreea de Sud, în timp ce ultimul adversar încă nu a fost stabilit de organizatori.

Schimbări în stafful tehnic condus de Cristian Lupuț

În Turcia, nu va mai face deplasarea cu echipa antrenorul secund. Cristian Dianu, care a preluat funcția de principal la Luceafărul Oradea, celălalt club controlat din umbră de omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină. Se demonstrează astfel, încă o dată, legătura dintre Viitorul Pandurii, fostă Energeticianul, fostă Șirineasa, și Luceafărul Oradea. Totodată, în această iarnă, de la Luceafărul la Viitorul Pandurii au ajuns alți doi jucători, Daniel Paraschiv, care a și marcat în destul cu maghiarii, și Paul Mitrică.

Revenind la Dianu, acesta i-a luat locul lui Dragoș Militaru, cel care a preferat să preia banca tehnică a echipei Unirea Dej. În locul lui Dianu, „secund” la Viitorul Pandurii a devenit gorjeanul Cosmin Frimu, în timp ce Dorin Hîrșu va fi noul antrenor responsabil cu pregătirea portarilor.

La nivelul lotului, Viitorul Pandurii a semnat cu portarul Roberto Bodea, cel care în turul actualului sezon a apărat la U Craiova 1948 SA. Transferul fundașului Paul Copaci, ultima dată la Astra, pare să fi intrat momentan în impas, cele două părți neajungând deocamdată la un consens în privința contractului.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă