VIDEO! Pătrașcu: „Victoriile în amicale nu sunt prioritare, dar contează”

Marius ANGHEL 04 Feb. 2014, 19:00 Pregătiri, amicale
VIDEO! Pătrașcu:**

Florin Pătrașcu a vorbit, intr-un interviu acordat site-ul clubului, despre pregatirea pe care el si coechipierii sai au facut-o pana acum. Fundașul CS Universității Craiova spune că eventualele succese din jocurile amicale ce urmează vor fi benefice pentru moralul echipei.

– Florin, la Izvorani, le cereai fotografilor dacă pot poza frigul. Acum am ajuns în Antalya, unde condițiile sunt cu totul altele. Cum a fost trecerea?
– Cum să fie, vă dați seama că e benefică. În țară era foarte frig și nu cred că e prielnic să facem foarte multe antrenamente pe un teren sintetic. Acum am ajuns în Antalya, unde vremea este bună, terenurile la fel. Sperăm să iasă un cantonament reușit. Cum a fost, de altfel, și primul.

– Pentru că ai făcut referire la primul cantonament, de ce nu ați rămas în toată perioada în Antalya, adică fără pauza de o săptămână?
– Asta nu ține de noi. Pentru că în țară terenurile de iarbă sunt impracticabile, ne doream să ne pregătim mai mult aici, unde sunt toate condițiile.

– Antrenamentele sunt scurte, dar par spartane. De parcă ați fi în Legiunea Străină.
– Sunt antrenamente mai scurte, dar de intensitate mai mare. Noi ne pregătim, trebuie să răspundem pozitiv.

– Cum sunt antrenamentele cu preparatorul olandez?
– Noi ne simțim foarte bine, antrenamentele sunt solicitante. Sunt unele antrenamente noi, mai ales metoda cu TRX-urile. Sperăm să fie benefice.

– În această perioadă vor începe și jocurile amicale. Spunea Ovidiu Stângă că nu ține foarte tare la rezultate, ci își dorește să ajungeți în formă maximă când se reia campionatul. Pentru voi cum vor fi aceste jocuri?
– Este o perioadă de acumulări fizice. Însă, vă dați seama, ne dorim să creștem de la meci la meci. Știți cum se spune în fotbal: victoriile aduc victorii. Trebuie să ne obișnuim de pe acum să câștigăm, pentru că returul va fi foarte greu. Și nu trebuie să ne împiedice nimeni. Trebuie să mergem din victorie în victorie până la sfârșit, ca să promovăm în liga întâi.

– Deci pentru voi rezultatele vor conta și în amicale?
– Contează pentru toți. Nu sunt prioritare, la asta s-a referit domnul profesor. Însă sunt importante. Însă cel mai important este să iasă jocul.

– Și că tot ai adus vorba de relații de joc, cum ți se pare că s-au acomodat băieții?
– S-au acomodat foarte bine. Este bine că au venit jucători de valoare, care să pună umărul la îndeplinirea obiectivului nostru: promovarea. Sunt jucători care vor aduce un plus mai mult ca sigur.

– Și Târgu Mureș s-a întârit, una dintre contra-candidate.
– Părerea mea este că noi suntem cel mai greu adversar pentru noi. Dacă ne vom face jocul nu cred că vreo echipă ne va sta în față. Vom vedea în meciurile oficiale.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 04 Feb. 2014, 19:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă