VIDEO Lincar: „Am început pregătirile cu gândul la Liga 1”

Antrenorul vâlcenilor, Erik Lincar, a grăbit reunirea CSM-ului pentru ca echipa să fie bine pregătită în eventualitatea în care va evolua în primul eșalon.

„Păcat că, momentan, nu știm pentru ce să ne pregătim, dar noi, după cum vedeți, am început pregătirile cu gândul la Liga 1, mai ales că pe data de 16 iulie va fi un joc în Cupa Ligii, iar pe 25 iulie începe campionatul. Ne-am grăbit și noi, avem o perioadă de cinci săptămâni în care să fim pregătiți dacă vom avea șansa să jucăm la Liga 1. Săptămâna asta o să vină la Vâlcea și alți jucători, momentan nu vreau să le spun numele, la momentul când va începe campionatul, să fim într-o formulă cât mai completă”, a spus Lincar.

Tehnicianul a spus că i se va mai acorda o șansă vârfului Ciprian Tănasă. Atacantul a evoluat foarte puțin în a doua parte a sezonului trecut, din cauza unei accidentari la mușchii aductori ce i-a recidivat de două ori. „Eu îl consider pe Tănasă un jucător de valoare, el a avut neșansa să fie accidentat pe perioada returului, chiar am vorbit și cu președintele meu că merită să îi mai acordăm o șansă, depinde de el cum se va reacomoda la efort și cum va duce această pregătire. Cum spuneam, mulți jucători de valoare, care vor veni la noi, vor fi plătiți în funcție de meciurile jucate, atunci, cât de cât, ambele părți vor fi mulțumite. Clubul nu va trebui să achite un salariu mare, decât numai dacă jucătorii vor juca, dar și jucătorii, care trebuie să își dorească să joace meci de meci pentru a avea un salariu cât mai bun”.

Medrea: „Liga a 2-a a fost, trebuie să vină Liga 1”

Președintele clubului vâlcean, Bogdan Medrea speră ca, după 28 iunie, CSM să fie oficial în Liga 1. „Noi sperăm să fim în primul eșalon, Liga a 2-a a fost, trebuie să vină Liga 1. E normal ca CS U Craiova să nu fie programată, cât timp regulamentul este clar, statutul este clar, nu văd motivele pentru care ar fi programați. În mod normal, dupa 28 iunie, ar trebui să primim confirmarea oficială că suntem în Liga 1. Acțiunea suporterilor este normală, ei, ca și noi, își doresc mult Liga 1, cum noi dorim ca regulamentele să fie respectate, așa își doresc și ei. Știm că vor retrograda șase echipe, va fi foarte greu, dar nu imposibil. Ne-am mobilizat mereu în momentele grele, când am fost promovați și la Liga a III-a și la Liga a II-a, nimeni nu ne dădea nicio șansă, dar cu multă seriozitate și ambiție, ne putem menține fără probleme. Plecările sunt certe, venirile urmează, doar Câju este o certitudine până acum, dar pe parcurs veți vedea că vor mai apare și alte nume” a declarat Bogdan Medrea.

Articol scris de Adi Georgescu
Video: TV Vâlcea 1

Pe aceeași temă