VIDEO! Chindia, victorie și cu Conpet Ploiești

Publicat: 04 Feb. 2012, 18:04 Actualizat: 04 Feb. 2012, 18:05 Pregătiri, amicale
VIDEO! Chindia,  victorie și cu Conpet Ploiești

Târgoviștenii s-au deplasat vineri la Buftea, pentru un joc de pregătire cu Conpet Ploiești (Liga a III-a). Jucătorii lui Flavius Stoican s-au impus cu 3-1, bifând a treia victorie în meciurile de pregătire din această iarnă. În precedentele jocuri amicale, Chindia învinsese AS Albota (4-0) și CSO Plopeni (3-1), ambele din Liga a III-a.

Vremea le-a stricat din nou planurile dâmbovițenilor, care aveau programat pentru sâmbătă un nou test, cu FCM Târgoviște, programat la Izvorani. Cum în noaptea de vineri spre sâmbătă a nins abundent, terenul sintetic de la Izvorani a fost acoperit cu un strat gros de zăpadă, astfel că amicalul a picat.

Lotul Chindiei va pleca marți spre Antalya, via Istanbul, cu autocarul. Miercuri, târgoviștenii vor întâlni o echipă a clubului Galatasaray, într-un amical ce se va disputa, foarte probabil, la baza de pregătire a turcilor, Florya.

Conpet Ploiești – Chindia Târgoviște 1-3 (1-1)
Andi Ștefan (44) / Verdeș (5), Mihăescu (64), Băluță (80).

Chindia: Perianu – Pătru, Rădoi, Mladen, Bușu – Honciu, Anton, Cherchez, Dobre – Radu, Verdeș. În repriza secundă au jucat Omuț, Calu, Dinu, Morariu, Epure, Mihăescu, Petrea, Bușică, Șerban, Băluță, Gavrilă și Negoescu.

Conpet:
Bica – Oae, Gh. Mihai, Badea, Stanca – Lică, Cioc, Maria, Manea, Dobrin. Au mai jucat Lixandru, Ruptureanu, Safta, Savu, Stăncescu, Georgescu, Dobrinoiu, Ciocâlteu, Sebi Petre si Gabriel Petre.

Sursa: Gazeta Dâmboviței

Publicat: 04 Feb. 2012, 18:04 Actualizat: 04 Feb. 2012, 18:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă