VIDEO | Au driblat găinile și au câștigat amicalul cu Rapid

Marius ANGHEL 23 Jul. 2015, 15:15 Pregătiri, amicale

Formațiile Rapid Suceava și Bucovina Rădăuți s-au întâlnit ieri, miercuri, într-un meci de pregătire la Milișăuți. Surprinzător, victoria a revenit formației de Liga a III-a, scor 2-1 (1-0), cu ajutorul golurilor marcate de C. Ciurlă și Stoian.

„Sunt mulțumit de modul în âcare s-a prezentat echipa mea, iar rezultatul este unul de moral pentru noi. Sucevenii au fost cu posesia, însă noi am stat bine în teren, iar fiecare jucător a respectat ceea ce s-a discutat înaintea meciului”, a declarat antrenorul rădăuțenilor, Iulian Ionesi.

Pentru rapidiști a punctat Sumanariu, din centrarea lui Semeghin. „N-a fost tocmai cel mai reușit meci pentru noi, iar atitudinea unora dintre jucători a lăsat de dorit. Suntem abia la începutul pregătirii și sper ca toată lumea să se trezească la realitate, pentru că ne așteaptă un campionat foarte dificil. Mai avem nevoie să ne întărim lotul cu un fundaș central și doi atacanți și sper să rezolvăm aceste mutări până la plecarea în stagiul de pregătire centralizată”, a precizat tehnicianul Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

Cu prilejul acestui joc amical, sucevenii au testat și doi jucători noi, este vorba de moldoveanul Cozac și de juniorul Ghiuță, în vârstă de 17 ani, însă nici unul dintre aceștia nu a dat satisfacție.

Rapid (repriza I): Pascal (Hânțescu) – Bălan, Velescu, Tăutianu, Mihai – Sfrijan, Dănilă – Jitariuc, Apostol, Golofca – Cozac.
Rapid (repriza a II-a): Hânțescu (Niga) – Strugariu, Ferariu, Sava, Semeghin – Aeroaiei, Onciu – Vrabie, Gheorghiciuc, Ghiuță – Sumanariu.

Bucovina Rădăuți (repriza I): Prutean (Munteanu) – Alecsandru, C. Ciurlă, Hrimiuc, Antonesei – Vitu, Amariei – Luțac, Zaremba, Cotoară – Ionesi.
Bucovina Rădăuți (repriza a II-a): Munteanu (Butnariu) – Bostan, Vitu, A. Ciurlă, C. Ciurlă – Stoian, Șorodoc – Scheul, Julei, Ieșan – Apostol.

Până la sfârșitul lunii iulie fotbaliștii Rapidului se vor antrena în localitate, pe stadionul Areni. Timp de 10 zile, începând cu 3 august, sucevenii vor pleca într-un stagiu centralizat de pregătire la Poiana Negri. După revenirea de la munte, sucevenii mai au în program alte patru jocuri amicale: pe 13 august cu ASC Bacău, pe Areni, pe 15 august cu Bucovina Pojorâta, în deplasare, pe 19 august cu Bucovina Pojorâta, pe teren propriu și pe 22 august în deplasare, cu ASC Bacău. Startul ediției de campionat 2015-2016 va avea loc pe data de 29 august.

 

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto și video: Gazeta de Suceava
 

Marius ANGHEL 23 Jul. 2015, 15:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă