VIDEO! ALRO, succes la scor cu SCM Pitești

20 Feb. 2012, 11:47 Pregătiri, amicale

Victorie facilă pentru Alro Slatina în amicalul cu SCM Pitești. Pe terenul sintetic de la Bradu, elevii lui Daniel Mogoșanu s-au impus în fața echipei de Liga a IV-a cu scorul de 4-1. Aluminiștii au luat o opțiune importantă la câștigarea partidei încă din prima repriză, la finalul căreia aveau un avantaj de trei goluri pe tabelă.

După eșecul cu FC Caracal, formația de pe malul Oltului a obținut un succes la scor astăzi, la Bradu. Mogoșanu a introdus în teren un unsprezece apropiat de cel din amicalul de la Deveselu, în care Grosu i-a luat locul în centrul defensivei lui Ferariu. Slătinenii au deschis scorul după o jumătate de oră de la fluierul de start prin Ene, care a reluat în poarta goală o pasă primită de la Precup.

Cinci minute mai târziu, Velcovici a punctat pentru 2-0 cu un șut de pe partea stângă la colțul scurt. Fotbalistul venit de la Gloria Bistrița a reușit „dubla” în ultimele secvențe ale reprizei, atunci când a trimis în plasă o minge primită de la Boroiban. În partea secundă, nou-intratul Stoianof și-e trecut și el numele pe lista marcatorilor, după ce a înscris cu o lovitură de cap (’79). Gazdele au reușit golul de onoare pe finalul partidei, Stănescu reluând balonul cu capul, din șase metri, sub transversal.

„E și un aspect legat de teren. La Deveselu nu ne-am adaptat pe zăpadă. Aici am avut un teren bun și am putut să jucăm. Sunt mulțumit de evoluția echipei, dar mai sunt unele lucruri de pus la punct”, a spus Mogoșanu la finalul întâlnirii.

Alro Slatina: Savu – Vigariu, Vișa, Grosu, Stoica – Stancu, Quist, Precup, Velcovici – Ene, Boriban. După pauză au mai intrat: Mecea, Ferariu, Crețu, Săceanu, Coman, Stoianof, Sergiu Popescu, Voicu, Pasăre, Anghelina, Crăciun.

Articol, video și foto: Olt TV

20 Feb. 2012, 11:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă