Victorie la limită pentru Mioveni în duelul cu Otopeniul

Mihai Andries 27 Feb. 2013, 18:55 Pregătiri, amicale
Victorie la limită pentru Mioveni în duelul cu Otopeniul

Sinteticul de la Colibași a găzduit ieri duelul dintre două echipe de Liga a II-a, CS Mioveni și CS Otopeni. Argeșenii s-au impus cu 2-1 în duelul cu echipa din seria cealaltă a Ligii a a II-a, la pauză scorul fiind egal 1-1. Dragalina a deschis scorul în minutul 20 după o pasă excelentă a lui Năstăsie. După doar un sfert de oră, Bucă a marcat pentru Otopeni, restabilind egalitatea.

La reluare, Mioveniul a marcat golul victoriei după un penalty acordat ca urmare a unui presupus fault asupra lui Dragalina, decizie vehement contestată de ilfoveni. Năstăsie a transformat lovitura de la punctul cu var și a stabilit scorul final al meciului.

Dacă ilfovenii și-au anulat amicalul cu CS Balotești de mâine din cauza unei viroze care a redus numeric lotul Otopeniului, în schimb Mioveniul va juca sâmbătă cu Dinamo II, pe teren propriu.

Flavius Stoican a abordat meciul de ieri cu O. Popescu (Ciucă) – Pasăre (Zaharia), B. Stoica, Olteanu, Dragu – Mazilu (Galan), Boboc (Panait), Dragalina (Crețu), Stancu (M. Popescu) – Biceanu (Arnăutu), Năstăsie (Vintilă)

Viorel Ion a răspuns cu Bucuroiu – Vlaicu, Răvoiu, C. Marin, Dobrescu – M. Roman, G. Marcu, S. Pană, G. Ghiță – Bucă, Pălimaru. Au mai jucat M. Dumitru, Dăniță, G. Ion, Dufuor, M. Dedu, Cocârlă, Slv. Radu, Prodan.

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 27 Feb. 2013, 18:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă