Victorie cu emoții pentru echipa lui Pânzaru!

Marius ANGHEL 26 Aug. 2013, 13:45 Pregătiri, amicale
Victorie cu emoții** pentru echipa lui Pânzaru!

Formația brăileană a avut un start foarte bun de meci și în primele 20 de minute a reușit să înscrie de trei ori. În minutul 7, CF Brăila a trecut în avantaj grație golului marcat de nigerianul Ndigwe, care a profitat de o bâlbâială a fundașilor echipei vizitatoare și a șutat de la 4 metri în plasa porții lui Vasiliu.

Gazdele și-au mărit avantajul în minutul 14. Iordache a pătruns în suprafața de pedeapsă, unde a fost faultat de unul dintre fundașii adverși, arbitrul de centru a arătat punctual cu var, iar Ochia a marcat pentru 2-0. După alte nouă minute Frunză a centrat în careul advers, iar Câmpeanu a dus scorul la 3-0.

La jumătatea reprizei Sporting a reușit să reducă din diferență. În acel moment Sporting a beneficiat de o lovitură liberă, Stoica a centrat la marginea careului mic, de unde Dorojan a făcut inutilă intervenția lui Comănescu.

Tot în prima repriză CF Brăila a mai irosit două situații de a înscrie prin Bosoi și Iordache.

În partea a doua elevii lui Pânzaru nu au mai avut forța să pericliteze cu adevărat poarta adversă. Neputându-se baza pe patru titulari, toți cu probleme medicale, Necoară, Ciocâlteu, Neagoe și Câmpeanu gazdele au expediat doar două șuturi pe spațiul porții în partea a doua, în minutul 60, când Dima a marcat, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid și în minutul 78, când juniorul de la Luceafărul, Stângaciu i-a incercat vigilența lui Măstăcan, dar portarul oaspeților, bine plasat, a reușit să rețină mingea.

În această repriză doar Sporting a înscris. La o acțiune a oaspeților care nu anunța nimic Frunză a trimis mingea, cu capul, spre Comănescu, însă colegul său dintre buturi nu a fost atent și mingea a intrat în plasă.

Ndigwe (min. 81) a fost la un pas de a realiza „dubla”, dar a abuzat de un dribling în plus și a fost blocat de fundașii adverși.

Partida s-ar fi putut încheia la egalitate, însă mingea expediată de Băhnașu din lovitură liberă în minutul 90 a lovit transversala porții lui Comănescu.

„Tipic balcanic, am jucat foarte bine în primele minute, am marcat de trei ori și apoi a intervenit automulțumirea. Am avut câteva absențe importante la acest joc, sper ca până la startul campionatului întregul lot să fie valid de joc”, a declarat Alin Pânzaru.

CF Brăila: Comănescu – Bosoi, Ignat, Ivan, Frunză – Ndigwe, Spiridon, Ochia, Iordache – Iancu, Câmpeanu. În repriza a doua la gazde au mai evoluat Olenic, Stângaciu, Băbătie, Dima, Colilie.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 26 Aug. 2013, 13:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă