Victorie concludentă pentru Unirea

18 Feb. 2009, 18:50 Pregătiri, amicale
Victorie concludentă pentru Unirea

După un meci pe care l-au dominat de la un cap la altul, uniriștii au obținut victoria cu scorul de 2-0.

 

Golurile au fost marcate de către Dâlbea în minutul 22, din penalty și Sergiu Costea în minutul 50. Deși nu va fi reținut în lot, sârbul Popovic a fost folosit în repriza a doua din cauza problemelor de efectiv cauzate de accidentări. Se pare că fundașul Pistol sosit de la Rapid II va fi păstrat pentru retur, evoluția sa fiind mulțumitoare.

 

„Pe lîngă cei patru jucători accidentați mai vechi, Zăgrean, D. Tătar, N. Stanciu și Cistean, nu am putut să-i folosim nici pe T. Moldovan, M. Rus și Pepenar care sunt ușor accidentați. Deasemenea, Selagea și Grozav sunt plecați la lotul național de juniori. În ciuda acestor absențe și a terenului greu ne-am făcut treaba bine și am obținut o victorie meritată. Mă bucur că s-a rezolvat și situația lui Ionuț Bălan, l-am avut și pe Pistol și consider că este o soluție de viitor. Pe sârbul Popovic l-am folosit pentru că nu am avut cu cine să-l înlocuim. Cu siguranță nu va rămâne pentru că nu a convins. Sunt mulțumit de lot, este unul foarte bun și sper să promovăm chiar dacă este un campionat lung și dur”, a declarat antrenorul Unirii, Aurel Șunda.

 

 „Un meci bun și pentru noi și pentru Unirea. Au obținut victoria pe merit, au o echipă foarte bună și au prima șansă la promovare. Eu sunt mulțumit de jucătorii mei. Avem ca obiectiv locurile 1-10”, a declarat antrenorul Arieșului, Alexandru Pelici.

 

Cei doi antrenori au trimis în teren următoarele echipe:

Unirea: G. Rotaru- Djordjevic, Poverlovici, Bumbac, Bucurică – Foro, Dîlbea, I. Bălan , C. Cristea – Sg. Costea, B. Verdeș. Au mai jucat Curileac, Lasc – Camara, I. Grozav, Popovic, Pistol, Marincean

Arieșul: Pascal – Pașca, D. Miclea, Țânc – Bilia, Nădăban, Pintea, Dianu – Hârdău, Dâmbean, Pârvu
Au mai jucat Dănălache – N. Cristea, B. Pereș, Lupașcu, Văsîie, Iurișniți, Onacă, Buglea.

Articol scris de Dan Udrea
 

18 Feb. 2009, 18:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă