„Va fi deranj mare cu nea Cristi în pregătiri!”. Căinari știe ce-i așteaptă pe jucătorii Forestei în această iarnă

Marius ANGHEL 14 Jan. 2017, 11:50 Pregătiri, amicale

Lotul grupării Foresta se va reuni luni, la ora 14:00, la stadionul Areni, pentru a relua pregătirile în vederea sezonului de primăvară al Ligii a 2-a. Față de prima parte a campionatului, sucevenii nu vor mai conta pe serviciile jucătorilor Vlad Bujor, Marius Matei și Răzvan Avram, ultimii doi reziliindu-și contractele de joc cu formația pregătită de Cristi Popovici înaintea vacanței de iarnă. O pierdere cu adevărat importantă este însă cea a lui Dorin Goian, fostul internațional român demisionând zilele trecute din funcția de președinte executiv al clubului, nemulțumit fiind de faptul că autoritățile locale nu au mai virat echipei ultima tranșă de bani din bugetul alocat pe 2016.

La capitolul veniri, singura certitudine o reprezintă până acum atacantul Cătălin Vraciu, de la ACS Poli Timișoara. „Eu spun că este o achiziție reușită. Îl cunosc bine pe Vraciu din perioada petrecută la Bacău. Este un băiat muncitor, bătăios, care aleargă foarte mult. Datorită acestor calități reușește să marcheze foarte des, în acea perioadă era golgeterul echipei. În plus execută foarte bine și loviturile de la 11 metri, încă n-am auzit să fi ratat vreun penalty până acum”, a declarat, pentru Monitorul de Suceava, mijlocașul Forestei, Cornel Căinari.

Vraciu este al șaselea fotbalist al defunctei SC Bacău care-l urmează pe antrenorul Cristi Popovici pe Areni, după Ionuț Mihălăchioae, Dudu Drugă, Alessandro Masella, Lucian Dumitriu și Cornel Căinari, ultimul efectuând, în prealabil, o scurtă haltă la Bucovina Pojorâta.

Revenind la Căinari, acesta a mărturisit că a avut parte de o vacanță activă din punct de vedere fizic. „Am încercat să efectuez constant alergări ca să-mi păstrez tonusul. Știu din propria experință că va fi deranj mare cu nea Cristi în perioada stagiului montan de la Câmpulung Moldovenesc și vreau să fiu pregătit pentru ceea ce ne așteaptă”, a precizat Căinari.

Campionatul Ligii a 2-a se va relua pe data de 25 februarie, în primul meci sucevenii urmând să întâlnească pe teren propriu formația ASU Politehnica Timișoara.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 14 Jan. 2017, 11:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă