UTA și-a schimbat din nou programul amicalelor după ce Reșița a refuzat să vină la Arad pentru meciul retur

Marius ANGHEL 12 Feb. 2018, 12:57 Pregătiri, amicale
UTA și-a schimbat din nou programul amicalelor** după ce Reșița a refuzat să vină la Arad pentru meciul retur

UTA a terminat la egalitate, sâmbătă, în Valea Domanului, amicalul cu CSM Școlar Reșița, scor 0-0, iar miercuri, 14 februarie, ar fi trebuit să dispute un nou test cu echipa pregătită de Daniel Oprița. Meciul revanșă nu va mai avea însă loc, astfel că echipa din Liga 2 a fost nevoită să își modifice din nou programul de pregătire. Gruparea din Liga 3 a intrat în cantonament la baza proprie, iar deplasarea la Arad ar fi pus-o pe drumuri aproape o zi întreagă, astfel că a renunțat să mai joace cu UTA și partida retur.

Cristian Todea a fost nevoit, astfel, să caute un nou adversar pentru jucătorii săi și a apelat din nou la Crișul Chișineu Criș. Contra formației din Liga a 4-a Arad, UTA a avut programat un amical joia trecută, însă stafful tehnic a decis atunci să trimită echipa Under 19 a clubului, întărită doar cu Isac, Lazăr, Opriș și Sorato. Crișul s-a impus cu 4-1. Acum vor revanșa.

„Fiindcă cei de la Criș și așa aveau programat meci amical cu echipa noastră de juniori de sub 17 ani, am ținut să ne revanșăm – oarecum – și să jucăm și cu prima echipă cu ei. Suntem siguri că vom primi o replică bună, Crișul are destui fotbaliști de calitate și are șanse mari la promovarea în Liga a 3-a”, a spus, pentru Sport Arad, Cristian Todea.

Noul amical cu Crișul Chișineu Criș e programat miercuri, de la ora 16:30, pe terenul de la Sânnicolau Mic.

Conform programului inițial, UTA mai are stabilit pe 17 februarie și un amical cu magiarii de la Elore Bekescsaba.

Foto: Marian CĂ‚RĂ‚VAN

Marius ANGHEL 12 Feb. 2018, 12:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă