UTA a tratat diferit al treilea amical din această săptămână și a plecat umilită de la Chișineu Criș

Marius ANGHEL 08 Feb. 2018, 17:49 Pregătiri, amicale
UTA a tratat diferit al treilea amical din această săptămână** și a plecat umilită de la Chișineu Criș

În programul ei de pregătire din această săptămână, UTA anunța că va disputa patru meciuri amicale pentru a testa jucătorii care se află sub comanda lui Cristian Todea. Însă, se pare că, între timp, s-a răzgândit. În testul de astăzi cu divizionara a patra Crișul Chișineu Criș, stafful „Bătrânei Doamne” a trimis echipa Under 19 a clubului, întărită cu doar trei jucători de formația din Liga 2, dacă îi putem numi așa pe Denis Lazăr, Vlad Opriș și Federico Sorato.

Iar rezultatul a fost unul pe măsură. Puștii utiști au pierdut cu 4-1 la Chișineu Criș, sub privirile antrenorilor Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi. Golul de onoare a fost reușit tocmai în minutul 86, de italianul Sorato, după o centrare a lui Lazăr.

Marți, UTA câștigase cu 4-3 în fața echipei de Liga 4 Unirea Sântana, iar miercuri trecuse cu 4-0 de Șoimii Lipova, din Liga 3.

Liderul Ligii a 4-a Arad conducea deja cu 2-0 în minutul 10 al amicalului cu tinerii UTA-ei. Florin Lazăr (6) a marcat primul cu o lovitură de cap din 5 metri, de pe colțul lung, după ce Piț a centrat de pe dreapta, dintr-o lovitură liberă. Majorarea diferenței de pe tablă a reușit-o Ember (10) din 10 metri, la colțul scurt, la capătul unei acțiuni pe stânga a lui Modan, care a centrat în careu, iar Opriș a dat pe lângă minge, a scris Sport Arad.

Rezultatul pauzei a fost unul de neprezentare pentru utiști, asta după ce Cigan (37) a înscris simplu pentru 3-0, în poarta goală, din numai 7 metri. S-a ajuns în această situație după ce Modan a tras din unghi mort, din dreapta, iar goalkeeperul Creța a respins până la Cigan.

În partea secundă, UTA a rezistat fără gol până în minutul 74. Atunci, după un un-doi între Modan și Clej, ultimul a marcat cu latul din 10 metri pe lângă Debre.

Rușinea a mai fost spălată de italianul Sorato, în minutul 86, cu o lovitură de cap din 9 metri în colțul din dreapta lui Mucha. Lazăr a centrat de pe dreapta.

Crișul: Pătroi (Zaha 30′, Mucha 60′) – Ciornei (Drăgan 46′), A. Pavel (Gîlcă 46′), Fl. Lazăr, Tomuț (Morariu 46′) – Piț (Teședan 46′), Ember, Clej, Covaci – Cigan, Modan

UTA: Creța (Debre 46′) – D. Lazăr, Sabău, Opriș (Onuțan 40′), Curta (Gabor 71′) – Isac, Roșu (Savin 46′), Lezeu (Stan 69′) – Nagy (Țuța 46′), R. Petcuț (Laza 71′), Sorato

Ultimul joc al săptămânii pentru „Bătrâna Doamnă” e programat sâmbătă, la Reșița, în compania divizionarei C pe care o pregătește Daniel Oprița, CSM Școlar.

Foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 08 Feb. 2018, 17:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă