UTA se reunește mâine, Falub a trimis convocări jucătorilor încă sub contract

01 Jul. 2012, 09:13 Pregătiri, amicale
UTA se reunește mâine,** Falub a trimis convocări jucătorilor încă sub contract

După o vacanță în care conducerea a fost vioara întâi sau cel puțin a făcut tot posibilul să fie pentru a redresa clubul din punct de vedere financiar, echipa se întoare și ea la treabă. Pentru a „dribla” canicula, reunirea UTA-ei și primul antrenament al sezonului se va consuma luni seara, începând cu ora 18,30. Va o fi o primă întâlnire cu destule necunoscute și asta pentru că unii fotbaliști care au fost rechemați la lot nu mai sunt legați de contract cu gruparea „textilistă” de astăzi. Pe de altă parte, există și câțiva jucători care vor susține probe la echipa arădeană, majoritatea dintre ei neavând cotă la nivelul ligii secunde.

Până una alta, convocări au fost trimise pe adresele tuturor fotbaliștilor seniori care mai sunt legați contractual de „Bătrâna Doamnă” și anume: Smaranda, Calvin, Gligor, Siminic, Neagu, Bucur, Galanis, Mara, Capătă, Cărpinișan și Suslak, plus juniorii de la echipa secundă: Cioară, Wild, Gornic, Raț, Lazea și Miron. Bogdan Mara și-a anunțat deja intenția de a sta în expectativă și a reveni la Arad doar dacă primește garanții că UTA se poate bate până la final pentru promovare, iar Galanis va rămâne la echipă doar dacă acceptă o reducere a salariului.

În fine, deși nu mai au o înțelegere cu echipa „textilistă”, portarul Remo Amadio și fundașul Predrag Pocuca și-au anunțat revenirea în „alb-roșu” și, probabil, vor fi convinși să rămână și în sezonul viitor.

Pentru Nădăban, Varga, Gâlcă, Ignea și Purece, „Bătrâna Doamnă” este un capitol închis ultimii doi găsindu-și deja echipe în Liga 1, Pandurii Târgu Jiu, respectiv Concordia Chiajna. Nici Hidișan nu pare intenționat să mai revină la Arad, Chindriș depinde de intențiile celor de la Poli Iași, echipă cu care se află în pregătiri în Austria, în timp ce în cazul lui Ionuț Bălan antrenorii vor avea ultimul cuvânt.

Deocamdată, Adrian Falub și Marius Suller au fost de acord să se ocupe de pregătirea echipei în primele zile ale noii stagiuni, lor alăturându-li-se și arădeanul Dan Stupar. Stafful tehnic îi vor analiza și pe cei opt-nouă jucători care vor susține probe pe tot parcursul săptămânii viitoare și, probabil, vor prinde și primele amicale ale verii. Cel puțin în următoarele două săptămâni, UTA se va pregăti pe plan local, de două ori pe zi, dar asta numai dacă Adi Falub rămâne „principal” la echipă.

Sursa: Sport Arad

01 Jul. 2012, 09:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă