UTA caută în străinătate întăririle pentru partea a doua a sezonului

Mihai Andries 09 Feb. 2014, 10:00 Pregătiri, amicale
UTA caută în străinătate** întăririle pentru partea a doua a sezonului

Deși primul „unsprezece” nu arată tocmai rău sub „bagheta” lui Adrian Falub, este clar că echipa „textilistă” are mare nevoie de câțiva fotbaliști peste media ligii secunde. Dacă Boșneag, Diarra și Feussi par deja acontați, stafful tehnic se mai gândește la cel puțin trei fotbaliști, câte unul pentru fiecare compartiment.

Și utiștii și-au întins antenele prin campionatele străine din Italia, Lituania și chiar Brazilia. De la Brescia ar putea sosi un fundaș și un mijlocaș central, fotbaliști care ar urma să fie plătiți și pe mai departe de gruparea lombardă. Dacă tehnicianul „rândunelelor”, nimeni altul decât Cristiano Bergodi este de acord cu trecerea celor doi în „alb-roșu”, la această oră lipsește acordul fotbaliștilor, care nu sunt prea încântați de o aventură departe de casă, într-un fotbal despre care nu știu nimic. Tot din Peninsulă, mai e urmărit un mijlocaș central de la Verona, însă problema e aceeași, acordul fotbalistului.

Pe lista de achiziții a UTA-ei se mai află și un atacant lituanian și un mijlocaș ofensiv cu calitățile lui Maximiliano Laso, însă ambii solicită salarii mari pentru…nevoile lui Adrian Marțian. Rămâne de văzut câți, sau dacă măcar vreunul dintre acești fotbaliști vor mai ajunge la Arad. Cert este că una dintre condițiile pe care le pune Falub pentru semnarea unui noi contract cu „Bătrâna Doamnă” se referă și la întăririle solicitate.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 09 Feb. 2014, 10:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă