Lovitură pentru Dinamo! Clubul a primit interdicție la transferuri din partea FIFA: ”E o decizie foarte ciudată!”

Robert JUGRAVU 11 Nov. 2022, 18:53 Liga 2
Lovitură pentru Dinamo! Clubul a primit interdicție la transferuri din partea FIFA: ”E o decizie foarte ciudată!”

FIFA i-a interzis din nou clubului Dinamo să facă transferuri, din cauza unor litigii care datează dinainte de intrarea în insolvență.

Dinamo a înviat sub comanda lui Ovidiu Burcă și a ajuns chiar în postura în care să viseze că va reuși calificarea în play-off, pentru a forța promovarea la finalul sezonului. În birouri, însă, situația este în continuare încâlcită, iar recent ”câinii” au primit o nouă lovitură.

Administratorul special Vlad Iacob a confirmat că FIFA a blocat transferurile la clubul din ”Ștefan cel Mare”, dar și-a manifestat convingerea că situația se va rezolva până în iarnă, când se deschide perioada de mercato.

Dinamo a primit interdicție la transferuri din partea FIFA

Dinamo are transferurile blocate de FIFA, iar ”câinii” au contestat deja decizia forului mondial.

Administratorul special Vlad Iacob a catalogat situația drept una ”foarte ciudată”, dar trage speranțe că lucrurile se vor rezolva până în iarnă. Acela este momentul când conducerea clubului i-ar putea aduce lui Ovidiu Burcă jucătorii de care mai are nevoie pentru a promova în Liga 1.

”Este adevărat. Avem interdicţie la transferuri. E vorba despre nişte litigii avute cu nişte jucători, înainte de intrarea în insolvenţă. E o decizie foarte ciudată a FIFA pe care am contestat-o şi aşteptăm un răspuns.
Avem speranţe că se va rezolva. Nu e prima dată când ni se întâmplă asta. Am avut şi vara trecută şi acum două veri. Toate problemele financiare şi manageriale au consecinţe. O s-o rezolvăm până în perioada de transferuri din iarnă”, a declarat Vlad Iacob, potrivit AS.

Robert JUGRAVU 11 Nov. 2022, 18:53 Liga 2
Pe aceeași temă