Un nou succes categoric pentru Știința Miroslava, cu Aerostar Bacău. Ieșenii au ajuns la nouă victorii consecutive

Știința Miroslava merge ceas în amicale. La două zile după victoria concludentă din deplasare cu CSM Roman (5-1), echipa lui Adrian Kerezsy a făcut o nouă demonstrație de forță, pe teren propriu, în fața formației Aerostar Bacău, pe care a învins-o cu 5-0 (2-0).

Ciprian Milea a deschis scorul în minutul 14, din centrarea lui Căruță, iar Buhăcianu a stabilit rezultatul pauzei (2-0), în minutul 38. Marin a majorat diferența, în minutul 53, cu o lovitură de cap la colțul scurt, în urma unui corner executat de Izmană. Trei minute mai târziu, Marin a avut rol de pasator pentru Țapu, iar atacantul venit de la CSM Roman a dus scorul la 4-0, după ce a trecut prin dribling de un fundaș băcăuan. Cei doi atacanți au creat și golul cinci al Științei, din minutul 75, de această dată Marin fiind la finalizare.

Antrenorul Adrian Kerezsy a început meciul cu următorul „11″: Turiță – Andr. Chindriș, H. Crișan, Seb. Bucur, Agrigoroaei – Milea – Viorică, Cărăruș, Căruță, Taciuc – Buhăcianu. După pauză au mai intrat: Țintea – Moisi, Iovu, Țapu, Săvoaia, Nemțanu și Al. Marin.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Iași, formată din Vlad Baban, Ana Pușcașu și Andrei Diaconu.

Miercuri, 14 februarie, echipa ieșeană va juca un nou amical, în deplasare, cu Foresta Suceava.

Nouă victorii consecutive pentru echipa lui Kerezsy

Știința Miroslava a câștigat toate cele șase meciuri amicale disputate până acum în perioada de pregătire: 12-2 cu LPS Iași, 1-0 cu AFC Hărman, 1-0 cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, 7-1 cu Precizia Săcele, 5-1 cu CSM Roman și 5-0 cu Aerostar Bacău.

Ieșenii au ajuns la zece meciuri consecutive fără înfrângere, celor șase amicale adăugându-li-se ultimele patru meciuri oficiale din tur: remiza cu Luceafărul Oradea (1-1) și victoriile cu Ripensia Timișoara (3-0), ASA Târgu Mureș (5-0) și Dacia Unirea Brăila (4-1).

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: fb Știința Miroslava

Pe aceeași temă