Un nou start pentru „Gașca Nebună”!

03 Jul. 2012, 11:32 Pregătiri, amicale

Ieri de dimineață, Daniel Isăilă a dat startul pregătirilor Sportului Studențesc, ajutat fiind de secunzii Nae Constantin și Cătălin Mulțescu, dar și de preparatorul fizic Ferenc Bajko. Douăzeci de jucători au fost prezenți la prima strigare, principalii absenți fiind Curelea și Varga, ambii cu probleme personale, dar și o serie de juniori prinși cu bacalaureatul. În schimb, Kiki Irimia s-a pregătit separat pe terenul II, el fiind în litigiu cu gruparea din Regie.

Necunoscuta Cezar Lungu

Lista celor prezenți ieri la antrenamente a cuprins și doi portari, Cezar Lungu și Tudor Andrei. Situația primuui este incertă în acest moment, studenții având de așteptat o decizie din partea Astrei Ploiești în ceea ce privește soarta ex-stelistului. Vă reamintim că acesta a fost integralist în 2012, apărând buturile studenților în toate meciurile din Liga I disputate în acest an. Alături de Lungu a mai fost prezent la antrenament și un tânăr produs al Sportului, Tudor Andrei. Născut în 1994, juniorul este considerat un portar promițător al studenților, fiind chemat la prima echipă pentru a acoperi golul temporar provocat de absența lui Ormenișan, prins cu bacalaureatul.

Două cantonamente pentru studenți

Chiar dacă în acest moment nu este nimic oficial, Daniel Isăilă își dorește să își ducă elevii în două cantonamente de pregătire, ambele urmând să dureze circa două săptămâni. Primul ar urma să aibă loc la Poiana Brașov, în timp ce al doilea se va ține peste hotare. Întrebat de șansele juniorilor de la satelit de a prinde echipa mare, Isăilă s-a mulțumit să comenteze că „vom lua în pregătire la echipa mare orice junior de la satelit care merită ceastă șansă, dar depinde doar de ei”.

Lotul de jucători prezenți:

C. Lungu, A. Tudor – portari
Cr. Lung, A. Lungu, Farmache, Cioranu, Patriche, Beța, Ciobanu, I. Șerban, Ghinga, S. Stancu, Novac, Nistor, Ferfelea, V. Lazăr, Dobre, Antoche, plus doi juniori

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ și Marius ANGHEL
Foto: Marius ANGHEL

03 Jul. 2012, 11:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă