UMILINȚĂ‚! Caracalenii au surclasat Alro

16 Feb. 2012, 18:06 Pregătiri, amicale

Victorie la scor pentru FC Caracal în amicalul susținut astăzi la Deveselu, în compania celor de la Alro. Elevii lui Iordan Eftimie s-au impus în fața slătinenilor cu 4-0, după ce la pauză aveau un avantaj de un gol pe tabelă. Un autogol al lui Ferariu, Bălmău – cu o „dublă” și Rădulescu au stabilit rezultatul final-

Pe un teren acoperit de zăpadă, caracalenii au deschis scorul în jocul de verificare cu Alro pe finalul primei reprize. Partea secundă a adus alte distribuții în teren și o echipă gazdă superioară în joc formației oaspete. Fotbaliștii aflați sub comanda lui Eftimie au mai înscris de trei ori, iar la 4-0 au ratat și o lovitură de la 11 metri.

Antrenorul aluminiștilor, Daniel Mogoșanu, s-a declarat nemulțumit de atitudinea în joc a echipei.
„Poate și trecerea de la iarbă la zăpadă a creat mari probleme de stabilitate. Poate au crezut că pe zăpadă se poate juca doar din vârful degetelor. Nu e de ajuns. Legat de atitudine, e un duș rece. Dar e binevenit în această perioadă”

De partea cealaltă, „principalul” celor de la FC Caracal, Iordan Eftimie, spune că a fost mai interesat de evoluția elevilor să-i și mai puțin de rezultat. „La meciul de astăzi, echipa noastră s-a adaptat mult mai bine la starea terenului, de ce să nu recunosc. Am câștigat cu 4-0, dar nu asta e elecvent în această perioadă. M-a interesat mai mult să trecem de jocurile amicale și să-mi dau seama de potențialul fiecărui jucător, să incerc să omogenizez un prim unsprezece”

Alro Slatina va continua sâmbătă seria meciurilor de verificare ale pauzei competiționale. Formația de eșalon secund se va deplasa la Pitești, acolo unde va întâlni echipa locală FCM, într-un joc care se va disputa cu începere de la ora 14.00.

Text și foto: Olt TV

16 Feb. 2012, 18:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă