Ultimele zile de vacanță pentru Unirea! 5 jucători sunt pe lista de achiziții

10 Jan. 2012, 15:31 Pregătiri, amicale
Ultimele zile de vacanță pentru Unirea!** 5 jucători sunt pe lista de achiziții

Uniriștii au intrat în ultima săptămâna de vacanța, reunirea lotului divizionarei secunde din Alba Iulia fiind stabilită pe 16 ianuarie, la stadionul „Cetate”.

După o prima săptămână de reacomodare cu efortul și efectuarea vizitei medicale (24-25 ianuarie), elevii lui Stelian Gherman vor efectua un stagiu centrealizat de pregătire pe plan local. Șefii uniriștii au legat până acum șase partide de verificare, cu CS Zlatna, FC Cisnădie, FC Hunedoara sau Voința Sibiu, primul test fiind programat pe 30 ianuarie cu Europa Alba Iulia. „Aducem 3-4 jucători, avem nevoie de concurență. Îmi doresc să fortez mai mulți jucători de la Centru de Copii și Juniori în retur, să le pot da încredere”, a declarat Stelian Gherman, antrenorul Unirii Alba Iulia.

Dacă la capitolul plecări figurează C. Cornea (destinatie necunoscută) și George Petcuț (FC Timișoara), în dreptul sosirilor sub drapelul alb-negru nu figurează deocamdată niciun nume. Totuși pe lista de achiziții se regăsesc Alexandru Iacob (ex-Ceahlăul Piatra Neamț), Boboc (Gloria Buzău), Melcea și I. Șerban (Mureșul Deva), respectiv J. Vajda (Arieșul Turda).

Altfel, dacă fundașul Bogdan Bucurică (23 ani) nu va ajunge la un acord cu vreo echipă din Liga I, acesta își dorește să continue la Alba Iulia, dându-și deja acordul pentru încă un sezon.

Sursa: Monitorul de Alba

10 Jan. 2012, 15:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă