Trial cu certitudini la Fortuna

Marius ANGHEL 15 Jul. 2013, 12:21 Pregătiri, amicale
Trial cu certitudini** la Fortuna

Stelian Gherman a avut aproape 40 de jucători în atenție la meciul școală organizat sâmbătă dimineață pe terenul de la Brazi, Fortuna urmărind să „reformeze” un lot competitiv cu care să atace și să reușească, de această dată, promovarea în eșalonul secund.

Obiectivul, nedeclarat oficial, pare că poate fi îndeplinit, mai ales în condițiile în care transferul unor jucători importanți la CS U Craiova a căzut, Buhuși, Cioinac, M. Marin și V. Munteanu revenind la pregătiri (cu mențiunea că, sâmbătă, ultimii doi au fost învoiți din motive obiective).

Negură „cel mai cel”

În plus, au apărut câțiva fotbaliști „interesanți”, fostul mijlocaș de la Progresul București, Unirea Alba Iulia sau FC Baia Mare – George Negură, fiind jucătorul care „a sărit în ochi”, la acest trial, urmărit și de patronul Radu Călin.

Trialul a adus și primele despărțiri, printre alții, Beuran (SCM Pitești) și juniorii steliști Aldea și Braga fiind pe lista celor care au făcut cale întoarsă.

Cu Craiova, la Buftea

Primul amical al Fortunei a rămas stabilit, cel de miercuri cu CS U Craiova, acesta urmând să se dispute de la ora 10,30, la baza FRF de la Buftea. Apoi, antrenorul Stelian Gherman va stabili lotul cu care se va „muta” la Câmpina, pentru continuarea pregătirilor.

Lotul prezent la trial: Ciuculescu, Stroescu, Al. Catană (Astra 2), Măstăcan – portari.
C. Gheorghe, A. Gheorghe, Matei, Beuran, Schuller, Murariu (Rapid CFR Suceava), Mușuroaia (Săgeata Năvodari), M. Mureșan, Petean, Minciună, Cioinac, Buhuși, Petrescu (Rapid CFR), Totezan (Chiajna 2), Negură (FC Baia Mare), Oară (UTA), Chelariu (Dunărea Galați), Butoi, Stăncescu (Unirea Câmpina), Maria (Unirea Câmpina), Nedelea, Mihăilă, Mande, Caramalău (toți 4 Fortuna 2), Morar, Rujă, Oană (juniori Alba Iulia), Aldea, Braga, Drăgan (toți Steaua juniori), Achim (ex Astra Giurgiu), Antohi, Gustiuc (Republica Moldova), Crossman, Ungurean – jucători de câmp.

Gherman și-a completat staff-ul

Așa cum anunța la reunirea lotului, antrenorul Fortunei Brazi – Stelian Gherman – și-a completat stafful tehnic cu un preparator fizic, cel ales fiind Ovidiu Chiribici. Acesta a mai lucrat la CSMS Iași, a fost pentru o perioadă secundul lui Leo Grozavu, având și o experiență la Academia „Gheorghe Hagi”, unde a profesat de asemenea.

Chiribici nu este singura noutate din stafful lui Gherman, unde a apărut și un maseur nou, Dan Sarivan, cel care s-a despărțit de Astra, acum câteva săptămâni. Sarivan este unul dintre maseurii cu mare experiență, lucrând atât în România, la cluburi precum Astra, FC Argeș, Ceahlăul, Gloria Buzău, Sportul, dar și peste hotare, în Ucraina.

Articol scris de Marian DIMA

Marius ANGHEL 15 Jul. 2013, 12:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă