Turda a revenit în Liga 3! Sticla Arieșul și-a numit un nou antrenor principal după promovare, dar și director tehnic

Marius ANGHEL 10 Jul. 2018, 17:09 Stiri

Campioana Ligii a 4-a Cluj la finalul ediției 2017 – 2018 a fost Asociația Club Sportiv Sticla Arieșul Turda. „Sticlarii” turdeni au avut o linie de clasament de invidiat și, totodată, greu de egalat. În cele 30 de etape disputate, elevii lui Artur Podar au obținut 27 de victorii, în trei jocuri au remizat, iar la capitolul înfrângeri nu au contabilizat nimic, totalizând 84 de puncte. La zestrea celor 175 de goluri marcate de-a lungul sezonului și-au adus o contributie majoră jucătorii: Flaviu Chișu (31 de goluri), Florin Dan (27), Ștefan Silaghi (25), Lucian Mărie (14), Adrian David (11), Marius Ionescu și Gheorgiță Lăcătuș (ambii cu câte 8).

Primul examen pentru gruparea de pe Arieș a fost dubla din meciurile de baraj împotriva celor de la Unirea Mirșid, campioana județului Sălaj, în fața cărei s-a impus cu scorul general 10-2. În tur, la Turda, a fost 6-0, iar în retur, la Mirșid, a câștigat cu 4-2.

Frământările conducerii administrative a echipei turdene au început după dubla barajului, când s-a făcut marcaj strâns mai multor tehnicieni, care ar fi urmat să preia banca tehnică a nou-promovatei în Liga a 3-a. S-a zvonit că antrenor principal ar putea fi Gică Barbu, ba Adrian Matei s-au Marius Popescu.

Până la urmă, niciunul dintre cei nominalizați nu au ajuns pe banca tehnică a Sticlei. Conducerea administrativă a purtat discuții cu turdeanul Stelian Gherman (foto text, în dreapta), care va ocupa funcția de director tehnic, iar antrenor principal va fi Costică Olariu, iar antrenor secund a fost numit prof. Artur Podar.  

Acum, că problema băncii tehnice este rezolvată, mai rămâne ca în zilele următoare să se completeze lotul de jucători pentru noua ediție de campionat și să se stabilească programul jocurilor de verificare. Câți jucători dintre cei care au reușit promovarea se numără printre cei care vor evolua și în Liga a 3-a.

Primul antrenament sub bagheta lui Costică Olariu a fost programat luni, la ora 17:00, dar din cauza timpului nefavorabil (a plouat torential), ședința de pregătire la care au fost prezenți 22 de jucători a fost amânată pentru ziua de marți, de la aceiași oră.

Articol scris de Ioan ARION
Foto: ziarul21.ro

Marius ANGHEL 10 Jul. 2018, 17:09 Stiri
Pe aceeași temă