Tinerii din lotul Petrolului, învingători în al doilea amical de la Poiana Brașov. Flavius Stoican a testat șase noi jucători, printre care și un brazilian

Marius ANGHEL 02 Jul. 2019, 08:41 Pregătiri, amicale
Tinerii din lotul Petrolului, învingători în al doilea amical de la Poiana Brașov.** Flavius Stoican a testat șase noi jucători, printre care și un brazilian

În a șasea zi petrecută în cantonamentul de la Poiana Brașov, Petrolul a disputat al doilea meci de verificare. După remiza de sâmbătă cu Chindia Târgoviște, scor 0-0, ieri, luni, Flavius Stoican și-a testat jucătorii împotriva grupei de juniori „2002” de la ACS Kids Tâmpa Brașov. Rezultatul nu avea cum să fie altul decât o victorie, cu 6-0, cu toate că antrenorul a folosit jucătorii tineri pe care îi are la dispoziție.

După o primă repriză în care au punctat o singură dată, prin Mihai Constantinescu (23), „găzarii” s-au detașat după pauză, mai înscriind de încă cinci ori, prin Raul Bucur (64), Mario Bratu (70, 80), Valentin Țicu (88) și Walace da Silva (89).

Șase jucători noi în teste

Întâlnirea a reprezentat un bun prilej pentru Flavius Stoican să folosească tinerii pe care îi are la dispoziție, printre aceștia aflându-se și mai mulți jucători sosiți în probe în aceste zile: portarii Cristian Apostolachi (18 ani, Republica Moldova, ultima dată SCM Gloria Buzău) și Ionuț Ailenei (18 ani, Sporting Juniorul Vaslui), precum și mijlocașii Octavian Cracea (17 ani, Sporting Juniorul Vaslui) și Aurel June (17 ani, Sporting Juniorul Vaslui).

Tot ca noutate, pentru ploieșteni a evoluat și Constantin Costache (22 ani), un fost junior al Petrolului, echipă pentru care a și debutat în Liga 1 în 2016. În ultimul sezon el a evoluat în 25 de meciuri pentru Metaloglobus București. De asemenea, Stoican a testat și un fotbalist brazilian, mijlocașul ofensiv Severo da Silva Alves Neto (29 ani), jucător ce a evoluat, până acum, la echipe din țara natală.

Petrolul a început jocul cu Apostolachi – Costache, Walace, Manolache, Țicu – Cracea, Enache – Constantinescu, Neto, Stoica – Bucur. Pe parcurs au mai intrat Ailenei – June, Bratu, Simionescu, Munteanu și Mihăiescu.

Următorul amical al Petrolul are loc joi, de la ora 18:00, pe stadionul Tinereturului, cu SR Brașov, echipă din Liga 3.

Marius ANGHEL 02 Jul. 2019, 08:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă