„Textiliștii” s-au întors la Gyula cu doi italieni!

Autor: Mihai Andries Publicat: 20 Feb. 2014, 17:20 Actualizat: 20 Feb. 2014, 17:20 Pregătiri, amicale
„Textiliștii” s-au întors  la Gyula cu doi italieni!

După testul cu CS Ineu, UTA și-a reluat cantonamentul din Ungaria pe care îl va finaliza sâmbătă cu amicalul cu Elore Bekescsaba. În autocar au urcat și doi fotbaliști italieni, ambii fundași centrali, din care Adrian Falub ar putea ține unul. Pe Champi (foto, 23 de ani), antrenorul arădenilor l-a și văzut la în disputa cu zărăndanii, dar nu și-a putut face o impresie. În schimb, Marco Bianchi (21 de ani) a ajuns doar miercuri în orașul nostru și urmează să tragă tare la Gyula, inclusiv în amicalul din weekend, pentru a demonstra că merită în loc în lotul „textiliștilor”.

Teoretic, acolo se află deja Daniel Ola. Chiar dacă nu stă prea bine cu pregătirea fizică, ghanezul compensează prin plasament și știința jocului dobândită în Italia, când le făcea marcaj unor fotbaliști ca Del Piero sau Totti. Deocamdată, fotbalistul de culoare a rămas la Arad, urmând ca de la începutul săptămânii viitoare să înceapă antrenamentele de noii săi colegi.

Tot de luni la antrenamentele „Bătrânei Doamne”  ar putea lua parte și Maximiliano Laso. Conducerea clubului susține că i-a trimis deja biletul de avion argentinianului, care i-ar aduce un mare plus ofensiv echipei „textiliste”. Arădenii mai așteaptă și un atacant de culoare, fost coechipier cu Ola.

Sursa: Sport Arad

Autor: Mihai Andries Publicat: 20 Feb. 2014, 17:20 Actualizat: 20 Feb. 2014, 17:20 Pregătiri, amicale
Tags:
Pe aceeași temă