Tehnicianul Gloriei Buzău așteaptă mult de la jucătorii noi

Mihai Andries 10 Feb. 2013, 14:54 Pregătiri, amicale
Tehnicianul Gloriei Buzău așteaptă mult de la jucătorii noi

După amicalul cu CF Brăila (foto galerie), pierdut la limită, scor 1-2, antrenorul Gloriei Buzău, Marian Roșu a precizat că, deocamdată nu a stabilit unsprezecele de bază pentru retur. Prestația jucătorilor în cele cinci meciuri disputate până acum l-a mulțumit pe tehnician care, însă nu a evidentiat pe cineva în mod special. Roșu spune că așteaptă mult de la jucătorii noi pentru formarea unei echipe care să reușească promovarea.

„Îmi place să remarc întreg grupul deoarece este importantant pentru mine și așa voi face în continuare. Până în momentul de față, chiar dacă am pierdut patru jocuri sunt mulțumit de felul în care s-au comportat băieții. Vreau să dau posibilitatea tuturor să se exprime în teren fiindcă într-o săptămână trebuie să cristalizăm un prim unsprezece cu care să atacăm returul. Jucătorii aduși în această iarnă sunt buni și sper să demonstreze asta și în perioada următoare pentru ca, împreună cu ceilalți să putem realiza obiectivul propus”, a adăugat antrenorul grupării din Crîng, Marian Roșu.

Buzoienii vor susține un nou meci de verificare miercuri, de această dată în deplasare cu FC Voluntari, formație pregătită de râmniceanul Romică Bunică, nimeni altul decât finul tehnicianului Gloriei.

 

Articol și foto de Adi SOARE

Mihai Andries 10 Feb. 2013, 14:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă