Țapoș se alătură lui „Popică” în staff-ul tehnic: „A acceptat să ne pregătească portarii de două ori pe săptămână”

Marius ANGHEL 06 Mar. 2015, 16:08 Pregătiri, amicale
Țapoș se alătură lui

Una dintre cerințele lui Ionuț Popa în momentul în care a fost numit antrenor principal la Șoimii Pâncota a fost aducerea în staff-ul tehnic și a antrenorului de portari Dan Țapoș. Acesta din urmă a acceptat funcția în ciuda colaborărilor cu încă trei echipe, însă va pregăti portarii grupării arădene de două ori pe săptămână.

Atletico Arad, Frontiera Curtici și Național Sebiș sunt celelalte trei echipe cărora Țapoș le antrenează portarii.

„La solicitarea lui Ionuț Popa, dar și a conducerii clubului, Dan Țapoș a acceptat să ne pregătească portarii de două ori pe săptămână. Deocamdată, atât îi permite programul încărcat, din sezonul viitor mai discutăm. Intenția noastră este să avem portari în formă pe acest final de sezon regulat și în play-out. Probabil, de săptămâna viitoare, numărul portarilor va crește la patru și asta pentru Pașcalău și Irimia mai acuză din când în când probleme de sănătate, iar Fila e încă un copil”, a afirmat Pavel Piroș pentru SportArad.

Până acum, de portarii „Șoimilor” s-a ocupat „veteranul” Cristi Irimia. „Nu e nicio problemă pentru mine, dimpotrivă. Mă pot axa pe pregătirea personal cu un profesionist ca Dan Țapoș, sperând ca atunci când se va apela la mine să închid poarta”, a vorbit și Irimia despre numirea lui Țapoș.

În lotul echipei Șoimii Pâncota se regăsesc portarii: Cristian Irimia, Ovidiu Pașcalău și Karoly Fila.

Marius ANGHEL 06 Mar. 2015, 16:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă