Tănase trage concluziile după stagiul din vestul țării

Marius ANGHEL 26 Aug. 2013, 14:16 Pregătiri, amicale
Tănase trage concluziile** după stagiul din vestul țării

La finalul stagiului de pregătire din vestul țării, am realizat un interviu cu antrenorul principal al formației Sport Club Bacău despre evoluțiile și perspectivele echipei băcăuane.

– Pentru început, spune-ne câte ceva despre jocul de la Satu Mare.
– A fost un joc pe care, din punctul meu de vedere, l-am dominat cu un pressing foarte avansat pe cei doi fundași. La 0-0, ne-am creat 4-5 ocazii de a marca și numai indecizia și lipsa de concentrare la finalizare au făcut să nu înscriem în prima jumătate de oră. La fel de-adevărat este faptul că și adversara noastră a avut o ocazie foarte mare, salvată de intervenția lui Petrariu. Per total, am făcut un joc bun de posesie, am impus ritmul și cred că rezultatul este meritat.

– În ultimele două meciuri au lipsit jucători cu experiență, ca Măjer și Claudiu Tudor. De ce?
– Ei sunt accidentați, au făcut doar un antrenament înainte de joc. Măjer are o problemă la tendonul piciorului drept, iar Tudor, la coapsa dreaptă. De asemenea, probleme medicale are și portarul Oltean.

– Care sunt concluziile după acest stagiu de pregătire?
– Am fost mulțumit de condițiile pe care le-am avut la dispoziție, mă refer aici la terenurile de antrenament, cazare și masă. De asemenea, baza de la Paleu ne-a permis să ne facem treaba din punct de vedere fizic și tehnico-tactic. Referitor la echipă, la început am vrut să văd toți jucătorii la treabă și a fost normal ca rezultatele să nu apară imediat. Am dominat meciurile cu Sebiș și FC Bihor, numai că nu am marcat, ratăm foarte mult, mai avem de lucru aici. Pe faza defensivă, am reușit să eliminăm din greșelile pe care le-am făcut în primele meciuri.

– Urmează primul meci oficial, cel de la Pașcani, din Cupa României. Ce părere ai de adversar și ce șanse sunt să treceți în turul următor?
– Sincer, mă așteptam să cădem cu echipa din Pașcani. La prima vedere suntem favoriți, vom trata fiecare meci la fel de concentrați și, indiferent de adversar, vrem să ne impunem jocul și să obținem un rezultat favorabil.

Sursa: Sport Bacăul

Marius ANGHEL 26 Aug. 2013, 14:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă