Super-amical pentru Chindia. Târgoviștenii o vor întâlni pe FCSB. Vezi unde și când are loc testul

Marius ANGHEL 10 Jul. 2017, 19:17 Pregătiri, amicale
Super-amical pentru Chindia. Târgoviștenii o vor întâlni pe FCSB.** Vezi unde și când are loc testul

După ce sâmbătă a încheiat cantonamentul de zece zile pe care l-a desfășurat la Mogoșoaia, Chindia le-a dat liber duminică jucătorilor și apoi i-a anunțat de un super amical pe care îl vor desfășura în această vară. Târgoviștenii vor întâlni joi, de la ora 10:00, pe FCSB, la baza sportivă a roș-albaștrilor din cartierul Berceni.

„E o onoare pentru noi să jucăm împotriva unei echipe precum FCSB, chiar și într-un joc amical. A fost propunerea lor și am acceptat-o imediat”, au declarat oficialii Chindiei Târgoviște, citați de DB Sport.

Multe cluburi din fotbalul românesc visează să joace cu FCSB și atunci când pică împotriva lor în Cupa României transformă acest eveniment într-o sărbătoare.

Până la meciul cu joi cu echipa antrenată de Nicolae Dică, Chindia va juca marți, de la ora 18:00, pe stadionul „Eugen Popescu”, împotriva celor de la CS Balotești. Pe 15 iulie, la Târgoviște, aveau programat un test cu Metaloglobus București, iar pe 19 iulie vor juca la Pitești cu noul FC Argeș.

Primul amical al verii desfășurat de Chindia a avut loc pe teren propriu cu nou-promovata în Liga 1 Juventus București și pe care l-a pierdut cu 2-0.

Marius ANGHEL 10 Jul. 2017, 19:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă