Stoican: „Terenul a fost greu, de aceea poate nu au fost ocazii”

Marius ANGHEL 21 Feb. 2013, 15:24 Pregătiri, amicale
Stoican:** „Terenul a fost greu, de aceea poate nu au fost ocazii

Tehnicianul grupării CS Mioveni, Flavius Stoican, s-a arătat mulțumit de angajamentul în joc al elevilor săi în amicalul cu FC Olt Slatina, încheiat cu un scor alb.

Antrenorul argeșenilor consideră că starea precară a terenului și-a pus amprenta asupra evoluției. Argeșenii nu au avut ocazii clare de a marca, chiar dacă au beneficiat de câteva faze fixe.

„Nu am un unsprezece titular, pentru mine toți jucătorii sunt egali, sigur prima repriză am trimis în teren jucătorii care consider că sunt mai în formă. Sunt mulțumit că nu sunt accidentări în perioada asta, este al doilea joc pe un teren cu iarbă, terenul a fost greu, de aceea poate nici nu au fost ocazii clare de nicio parte, dar sunt mulțumit de efortul depus, e destul de dificil să alergi și să muncești pe un asemenea teren. Ne propunem ca de la meci la meci să jucăm mai bine, iar în prima etapă să scoatem maximum, să ne întoarcem cu un rezultat bun de la FC Bihor. Obiectivul este întinerirea echipei, avem șase jucători născuți ”94, ne interesează să jucăm fotbal, lumea să plece mulțumită că jucătorii care intră pe teren dau totul”, a declarat antrenorul celor de la CS Mioveni, Flavius Stoican, pentru Gazeta nouă.

Marius ANGHEL 21 Feb. 2013, 15:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă