Stoican nu s-a decis asupra achiziționării lui Dragu!

Marius ANGHEL 22 Feb. 2013, 12:25 Pregătiri, amicale
Stoican** nu s-a decis asupra achiziționării lui Dragu!

Antrenorii Mioveniului testea­ză de mai multe zile un nou fun­daș stânga. Dragu este venit de la SESO Câmpia Turzii și a evo­luat în mai multe partide ale gal­ben-verzilor, antrenorii neputând deocamdată să se decidă în pri­vința lui.

Fundașul stânga va mai fi însă testat și în următoarele par­tide de verificare, pentru a se lua o hotărâre în privința lui.

Olteanu, accidentat

Singurul jucător care nu a fost pe teren în ultimele amicale a fost Mihai Olteanu. Acesta a fost ac­cidentat în ultimele zile, acu­zând dureri la picior și a avut ne­voie de repaos. După cum spu­neau însă antrenorii, Olteanu a re­venit la antrenamente și a în­ceput să facă un program spe­cial, sperându-se în recuperarea sa totală până săptămîna viitoa­re.

A revenit Popescu

În ultimele două amicale, la e­chipă a revenit și portarul Po­pes­cu. Acesta a fost a­nunțat la începutul perioadei de pregătire că se poate transfera la altă e­chipă, deoarece nu mai intră în planurile antrenorilor, și de a­tunci s-a antrenat cu formația a doua. De două meciuri Popescu a fost însă rechemat la prima e­chipă și a fost folosit în partidele cu FC Argeș și FC Olt, în lot ne­maiexistând la un moment dat decât portarul Ciucă – cu expe­rien­ță.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 22 Feb. 2013, 12:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă