Stoican a testat noii veniți!

Mihai Andries 21 Jan. 2013, 10:22 Pregătiri, amicale
Stoican a testat noii veniți!

Noii veniți la CS Mioveni în această iarnă au fost testați de banca tehnică a Mioveniului, sîm­bătă la prînz, într-un joc-școală contra echi­pei a doua a clubului. Dintre cei 7 fotbaliști ca­re au pretenții să joace pentru galben-verzi în re­tur, doar 3 – 4 au confirmat și vor mai fi văzuți în continuare.

După o săptămînă de la re­lu­a­rea antrenamentelor, sîmbătă, staf­­f-ul galben-verzilor a vrut să vadă la lucru jucătorii nou-veniți la echi­pă, care vor să semneze înțe­le­geri cu gruparea din Mioveni. Fla­vius Stoican a folosit în echipa sa șapte noutăți, plus patru tineri de la echipa a doua, adversară fiind CS Mioveni II, antrenată de Mi­hă­iță Ianovschi. Partida s-a terminat 3-1 pentru noii veniți, însă nu sco­rul a fost cel urmărit, ci prestația celor din teren. „Numai pentru a-i vedea pe jucătorii nou-veniți am or­ganizat acest joc-școală. Ca idee, mi-a plăcut vîrful Roman, pe care aș vrea să-l văd în conti­nuare, fundașul stînga Neacșu și An­tonio Dumitru, pe care îi mai țin și la următoarele amicaluri. Mi-am fă­cut doar o impresie, nu e ceva con­cludent. Chiar dacă, să spu­nem, îi voi opri pe aceștia, tot mai avem nevoie de un vîrf de atac. Și orice jucător bun poate să vină la noi, dar cu anumite condiții. Ce e bun vom opri. Oricum, din ce am văzut la echipa a doua, oricînd pot face pasul la prima echipă Del­cea, Bogdan Stancu, Marcu, Pra­văț, Dobra și Turnescu”, spunea Fla­vius Stoican.

Echipele care au jucat, sîmbătă, la Colibași au fost:

# CS Mioveni: Vl. Niculescu (foto, ultima oară la Damila Măciuca) – Stroe (Mioveni II), Popescu (Mioveni II), Silva (Brazilia), Nicușor Neacșu (Farul) – Păun (Mioveni II), Antonio Dumitru (Farul), Călin (Mioveni II), Ruță (Girom Albota) – Vintilă (Girom Albota), Roman (Electrosid Titu).
# CS Mioveni II: Neacșu (Oprea) – Dima, Deleanu, Nicu, Pană – Pravăț, Bîrță, Turnescu, Marcu – Popescu, Dobra. Au mai evoluat: Alecu, Alexe, Stănculescu, Alexandru și Nedelcu.
Golurile au fost marcate de: Vintilă (2), Roman și, respectiv, Dobra, din 11 m.

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 21 Jan. 2013, 10:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă