„Stegarii” și-au amânat pentru a doua oară reunirea. Țălnar l-a pierdut pe Răsdan, dar vrea alt jucător de la Chiajna

Marius ANGHEL 11 Jan. 2017, 13:25 Pregătiri, amicale

Cornel Țălnar, antrenorul echipei FC Brașov, a fost nevoit să amâne din nou startul antrenamentelor. Din cauza condițiilor meteo, tehnicianul a decis să le mai ofere jucătorilor câteva zile de vacanță, primul antrenament din 2017 urmând să aibă loc luni, de la ora 12:00.

Cum până acum programul de pregătire nu este bătut în cuie, asta deși antrenorul „stegarilor” dorește perfectarea a două stagii de pregătire, Țălnar are destule motive de îngrijorare. Deși a întocmit o listă neagră cu jucătorii pe care nu va conta în retur, antrenorul este blocat pe moment la capitolul achiziții, deși acesta se află în discuții cu mai mulți jucători importanți care să întărească lotul în lupta pentru promovarea în Liga 1.

„Este foarte greu să ne antrenăm la temperaturi de sub minus 15 grade, riscăm să ne îmbolnăvim și să apară probleme de sănătate la jucători. Nu este nici o problemă să renunțăm la două zile de antrenament și sperăm că până luni se va îmbunătăți starea vremii și ne vom putea începe pregătirea”, a declarat tehnicianul Cornel Țălnar.

Regretul lui Răsdan

Un jucător care a și plecat în această iarnă de la FC Brașov este Florin Răsdan. Mijlocașul de 21 de ani a fost împrumutat în vară de la Concordia Chiajna, însă, la începutul acestui an, Răsdan s-a întors la Chiajna și se pregătește deja sub comanda lui Dan Alexa.

Răsdan a confirmat plecarea de la FC Brașov. „Am decis să revin la Chiajna, echipă cu care am început deja antrenamentele și unde sper să-l conving pe antrenorul Dan Alexa. Nu am nimic de împărțit cu cei de la FC Brașov, le mulțumesc celor din conducere și antrenorilor, iar foștilor mei colegi le urez din tot sufletul multă baftă și să ducă Brașovul în Liga 1, pentru că această echipă trebuie să promoveze. Regretul meu pentru perioada în care am jucat la Brașov a fost acela că nu am reușit să marchez”, a spus Răsdan.

Revine Marian Constantinescu?

Dacă la capitolul plecări se mișcă lucrurile, achizițiile întârzie să apară. Pe lista lui Țălnar se află mai mulți jucători importanți, printre care Marian Constantinescu. Atacantul brașovean este în ultimele șase luni de contract cu Concordia Chiajna și ținând cont de relațiile excelente dintre cele două cluburi, mutarea este posibilă.

Cum Constantinescu nu intră în vederile celor de la Chiajna pentru partea a doua a sezonului, oficialii ilfoveni ar agrea o trecere a lui Constantinescu la Brașov. Atacantul se antrenează în această perioadă separat de lotul lui Alexa și a precizat că „dacă mi se va face o ofertă de la Brașov voi discuta, dar în primul rând trebuie să-mi rezolv situația cu Concordia. Am și alte oferte, iar dacă nu se va rezolva situația cu Concordia în câteva zile, voi rămâne aici până la vară”.

O altă țintă pentru brașoveni ar putea fi Romeo Surdu, jucător liber de contract după despărțirea de ASA Târgu Mureș. Surdu se antrenează în aceste zile la stadionul Tineretului împreună cu Andrei Poverlovici și este în discuții cu câteva echipe din străinătate, iar dacă acestea nu se vor concretiza, ar putea juca din nou pentru FC Brașov.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 11 Jan. 2017, 13:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă