Steaua rămâne invincibilă și după amicalul cu CS Tunari. Jucătorii lui Oprița au câștigat din nou contra unui advers dintr-o ligă superioară | VIDEO

Marius ANGHEL 19 Feb. 2020, 19:02 Pregătiri, amicale

Steaua își continuă seria de invincibilitate în meciurile amicale desfășurate în 2020. Echipa antrenată de Daniel Oprița a trecut, marți, cu scor de neprezentare, 3-0, de CS Tunari, o formație bună din Liga 3, ocupanta locului 4 în Seria a 2-a. Roș-albaștrii au trei victorii și o remiză până acum.

În ziua în care au aflat campionatul din care vor întâlni adversarul la barajul pentru promovarea în Liga 3, în cazul în care își vor menține trendul ascendent și vor câștiga, la rândul lor, campionatul în Liga a 4-a București, jucătorii Stelei au desfășurat un nou meci amical în acest an. „Militarii” au întâlnit, miercuri, pe unul dintre terenurile din Complexul Ghencea, echipa CS Tunari, a patra clasată în Seria a 2-a a Ligii 3, acolo unde lider este Unirea Slobozia.

În al patrulea meci test din acest an, roș-albaștrii au trecut cu 3-0 de echipa ilfoveană, după ce la pauză au condus cu 1-0. Au marcat Alexandru Zaharia (13), Florin Răsdan (48) și Robert Elek (90).

În acest amical, Daniel Oprița a utilizat jucătorii: Horia Iancu – Marian Neagu, Sergiu Bactăr, Cosmin Mihai, Valentin Niculae – Andrei Neagoe, Liviu Băjenaru, Alin Robu – Andrei Antohi, Alexandru Zaharia, Robert Elek. Rezerve au fost: Teodor Meilă – Ovidiu Morariu, Valentin Bărbulescu, Rareș Enceanu, Florin Răsdan, Adrian Ilie. Vlad Nițu, Valentin Neaga, George Ban.

CS Tunari a început în formula: Daniel Isvoranu – Liviu Oșca, Adrian Ghinea, Florin Iordache, Dragoș Barabas, Valentin Cristea, Robert Gavrilă, Mihai Adăscăliței, Mario Mihai, Gabriel Teodorescu, Liviu Godin.

Următorul test al Stelei, ultimul din această perioadă de pregătire, are loc sâmbătă, de la ora 12:00, cu Metalul Buzău, a 10-a clasată în Seria a 2-a a Ligii 3.

În acest an, Steaua a trecut cu 1-0 de divizionara secundă Turris Oltul Turnu Măgurele, 4-0 de CSM Alexandria, formație clasată pe locul 5 în Seria a 3-a a Ligii 3, și a remizat, scor 2-2, cu CSM Focșani, ocupanta locul 5 în Seria 1 a Ligii 3.

Înregistrarea meciului Steaua – CS Tunari:

Video: Steaua TV

Marius ANGHEL 19 Feb. 2020, 19:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă