Steaua a condus de două ori, însă a terminat la egalitate amicalul cu CSM Focșani | VIDEO

Marius ANGHEL 17 Feb. 2020, 22:01 Pregătiri, amicale

Steaua a obținut o remiză în al treilea meci amical din această iarnă și rămâne invincibilă, deși până acum a întâlnit doar adversari care evoluează în ligi superioare față de cea în care activează jucătorii antrenați de Daniel Oprița. „Miliarii” au condus de două ori CSM Focșani, însă au fost egalați pe final și au terminat la scorul de 2-2.

După victoriile cu 1-0 cu divizionara secundă Turris Oltul Turnu Măgurele și 4-0 cu CSM Alexandria, formație clasată pe locul 5 în Seria a 3-a a Ligii 3, Steaua a terminat la egalitate jocul amical cu CSM Focșani, ocupanta locul 5 în Seria 1 a Ligii 3, disputat pe terenul 6 din Complexul Sportiv Steaua.

Finalul primei reprize a fost unul cu numai puțin de trei goluri. Roș-albaștrii au deschis scorul prin Alin Robu în minutul 39, din interiorul careului mare, după o pasă a lui Rareș Enceanu. Moldovenii au egalat la doar două minute mai apoi, prin Mihai Stancu (41), însă, imediat după ce mingea a fost repusă de la centru, Rareș Enceanu (42) a ajuns în poziție de finalizare și nu a ratat, înscriind la vinclu.

În repriza a doua, însă jucătorii lui Oprița au avut două bare. Finalul a fost unul norocos pentru focșăneni, care au finalizat una din puținele oportunități în minutul 81, prin Ștefan Pădineanu, a scris Steaua pe site-ul oficial. Bucureștenii au luat apoi cu asalt poarta adversă, însă balonul a refuzat să intre în poartă.

Steaua nu și-a mai continuat seria victoriilor, însă continuă să fie invincibilă în meciurile amicale din 2020. Următorul test îl are miercuri, de la ora 12:00, cu o altă echipă de Liga 3, CS Tunari, a 4-a clasată în Seria a 2-a.

În acest amical, Daniel Oprița a utilizat jucătorii: Teodor Meilă – Ovidiu Morariu, Marian Neagu, Sergiu Bactăr, Adrian Ilie – Valentin Bărbulescu, Andrei Neagoe – Alin Robu, Rareș Enceanu, Robert Elek – Florin Răsdan. Au mai evoluat: Horia Iancu – Cosmin Mihai, Mădălin Mihăescu, Liviu Băjenaru, Alexandru Zaharia, Andrei Antohi, Vlad Nițu, Valentin Neaga, George Ban, Valentin Niculae.

CSM Focșani: Horvath – Juncănaru, Panaite, Bratu, Stoica – Costin, Pădineanu, Mih. Stancu, Lazăr – Petre, Sg. Jurj. Au mai jucat: Munteanu, Taciuc, Zabun, Pencea, Predoiu, Adăscăliței, Manu.

Rezumat și declarații după amicalul Steaua – CSM Focșani:

Înregistrarea meciului Steaua – CSM Focșani:

Video: Steaua TV

Marius ANGHEL 17 Feb. 2020, 22:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă