Start dezastruos, final de foc pentru Chindia!

16 Aug. 2012, 16:40 Pregătiri, amicale
Start dezastruos,** final de foc pentru Chindia!

Dupa evenimentele de la sfarsitul saptamanii trecute, cand, in cateva zile, pe rand, s-au « taiat » toate visele de marire ale Conpetului, combinatia cu CSM Campina si implicarea financiara a lui Adrian Nistoroiu, mare parte din lotul de jucatori si antrenorul Romica Bunica parasind gruparea din Strejnic, ieri, echipa «transportatorilor de titei» s-a adunat, din nou, pentru amicalul cu Chindia Targoviste.

Intr-o formula noua, cu jucatorii ramasi si cu secundul Barbuceanu pe banca tehnica. In conditiile in care «principalul interimar», Nicu Lazar, a fost invoit, Conpet a inceput senzational meciul cu divizionara secunda din Targoviste, conducand cu 2-0, in min. 11, prin golurile marcate de fostul petrolist – Mihai Tudor si fratele lui Fatai! A fost doar o rabufnire de orgoliu a Conpetului, care i-a «trezit» pe adversari, Chindia recuperand diferenta de pe tabela, pana la pauza, apoi, in partea secunda, a mai marcat de inca 3 ori, scorul final fiind de 5-2!

In plina criza si reorganizare a echipei, Conpet incearca sa rezolve transferul jucatorilor Francu si Mihai Tudor, fostul petrolist fiind «necesar ca aerul» in conditiile actuale. Dificultatile nu stau in obtinerea «actelor de transfer», ci in negocierile cu jucatorii si conditiile oferite lor, subtirimea lotului fiind evidenta, valoric si, mai ales, numeric.

Maine, Conpet va sustine un nou amical, la Campina, cu viitoarea colega de serie, Unirea, un test relevant pentru ceea ce va urma.

Sa mentionam si ca, ieri, Conpet s-a calificat, totusi, in faza urmatoare a Cupei Romaniei, pentru a doua oara consecutiv la «masa verde», beneficiind, dupa retragerea celor de la AFC Filipesti, si de retragerea Chimiei Brazi, de aceasta data.

Conpet Ploiesti – Chindia Targoviste 2-5 (2-2)
Marcatori: M. Tudor (3), Taofic Fatai (11) / R. Dobre (34), Honciu (39), Galdau (66), Gavrila (77), Busica (84)
Stadion: Conpet. Spectatori: 100.

Conpet: Bica – Oae, D. Badea, Francu, Maria – Fatai, M. Tudor – Ruptureanu, Stancescu, Dobrinoiu – A. Stefan. Au mai jucat: I. Manea, V. Savu, Lica, Petre, R. Crisan, Cl. Codreanu.

Chindia: Popescu – Patru, Ispas, Morariu, Busu – Honciu, Petrea – Baluta, C. Anton, R. Dobre – I. Radu. Au mai jucat Omut, Perianu – Serban, Busica, Gavrila, Chechez, Horvath, C. Dinu, Voineag, Galdau.

Au arbitrat: Mihai Amororitei, Stefan Calarasu, Roxana Banaseanu (toti din Campina)

Articol scris de Marian DIMA

16 Aug. 2012, 16:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă