Stancu vrea câți mai mulți suporteri la stadion

24 Jan. 2012, 16:18 Pregătiri, amicale
Stancu** vrea câți mai mulți suporteri la stadion

Golurile sale au adus puncte importante celor de la Alro în turul de campionat. Este un jucător cu experiență în primul eșalon și speră să revină acolo cu formația slătineană. Ionuț Stancu spune că în ultima jumătate a sezonului elevii lui Mogoșanu trebuie să practice un fotbal de calitate.

Jucător ce a evoluat pentru Universitatea Craiova sau Rapid București, Stancu a ales să vină la malul Oltului după o perioadă în care stătuse departe de gazon. Fotbalistul de 29 de ani consideră că decizia luată a fost una bună și speră ca evuluțiile sale să fie apreciate de suporteri și în stagiunea de primăvară. Ionuț Stancu crede că este important ca în retur Alro să aibă prestații bune, chiar dacă nu se va reuși promovarea în Liga I.

„Nu este neapărat obiectivul nostru să promovăm, pentru că o luăm pas cu pas. Încercăm să facem acest lucru, dar cred că nu e un capăt de țară pentru nimeni dacă noi reușim să practicăm un fotbal bun și să facem ca oamenii să vină în număr cât mai mare la stadion. Dacă o să promovăm, cu atât mai bine pentru noi, pentru acest oraș și pentru viitorul fotbalului din Slatina”, a spus Stancu.

Fostul jucător al Rapidului spune că șansele aluminiștilor în cursa pentru locurile care duc în Liga I depind de verdictul în cazul cluburilor Gloria Bistrița și FC Timișoara.

„Încercăm să facem asta, dar sunt mai mulți factori. Depinde și de celelalte echipe, de Timișoara, de Bistrița, care din punctul meu de vedere sunt formații foarte bune și au primele două șanse la promovare în acest moment”, a mai declarat Stancu.

În turul actualei ediții de campionat, Ionuț Stancu a fost unul dintre golgheterii celor de la Alro, cu patru reușite. Instalarea lui Daniel Mogoșanu ca antrenor principal i-a adus evoluții mai bune fotbalistului de bandă stângă, care a fost urcat în linia mediană a echipei.

Sursa: Olt TV

24 Jan. 2012, 16:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă