Stadionul Areni va avea o tabelă nouă odată cu reluarea campionatului în Liga 2. Cât îi costă pe suceveni investiția

Marius ANGHEL 26 Jan. 2017, 13:24 Pregătiri, amicale

Până la instalarea unei mult așteptate nocturne, stadionul Areni din Suceava va beneficia în scurt timp de o tabelă electornică nouă, conform afirmațiilor făcute de primarul Ion Lungu. Edilul spune că aceasta a fost deja adjudecată pentru suma de 123.000 lei și urmează să fie instalată până la sfârșitul lunii februarie. Dacă spusele sale se vor îndeplini, jucătorii Forestei își vor vedea numele pe noua tabelă ce va avea un ecran led cu înălțimea de 2,88 metri și lățimea de 5,12 metri începând cu primul meci de pe teren propriu din 2017.

Altfel, Ion Lungu a anunțat și începerea demersurilor pentru achiziționarea unei instalații de nocturnă pentru stadionul Areni.

„Chiar dacă sunt critici, primăria vrea să se țină de cuvânt în legătură cu ceea ce a promis. La sfârșitul anului trecut a fost licitată tabela electronică și adjudecată pe SEAP la valoarea de 122.999,65 lei. Până la sfârșitul lunii februarie, în 70 de zile, tabela trebuie să fie adusă și montată pe stadionul Areni. Așa cum a promis, vom cuprinde sume pentru modernizarea stadionului. Studiul pe care l-am comandat pentru montarea nocturnei este în faza de finalizare, vom aproba indicatorii tehnico-economici și vom intra cu ea într-o ședință de Consiliu Local. Mai departe, domnii consilieri vor vota așa cum vor considera, dar eu zic că este un lucru necesar”, a anunțat, citat de gazetasv.ro, Ion Lungu.

În privința echipei, în această perioadă jucătorii pregătiți de Cristian Popovici se pregătesc în cantonament la Câmpulung Moldovenesc.

Marius ANGHEL 26 Jan. 2017, 13:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă