SSC Farul, învinsă și în al doilea amical din Antalya. Petre Grigoraș are trei jucători noi în lot, printre ei fiind un campion cu CFR Cluj

Marius ANGHEL 07 Feb. 2019, 17:40 Pregătiri, amicale
SSC Farul, învinsă și în al doilea amical din Antalya.** Petre Grigoraș are trei jucători noi în lot, printre ei fiind un campion cu CFR Cluj

SSC Farul a pierdut și al doilea amical desfășurat în cantonamentul din Antalya. Constănțenii au cedat, astăzi, cu 0-2, testul cu Kazanka Moscova, o echipă aflată pe locul 2 într-una dintre seriile din Liga a 3-a a Rusiei.

Aleksandr Dolgov și Maksim Chikanchi au marcat cele două goluri ale rușilor care i-ar adus Farului al doilea eșec în Turcia, după ce în primul test, cu FK Velez Mostar, prima clasată în Liga a 2-a din Bosnia și Herțegovina, cedaseră cu 1-3. Marți, formația lui Petre Grigoraș ar fi trebuit să o întâlnească pe Vorskla Poltava, ocupanta locului 5 din prima ligă a Ucrainei, însă jocul n-a mai avut loc, fiindcă adversarii au acuzat că au multe accidentări în lot, potrivit clubului constănțean.

În amicalul cu FC Kazanka, Petre Grigoraș a început în următoarea formulă: Mihai Popa – Marius Antoche, Denis Ispas, Adrian Juncu, Demir Arif, Madikaba Doumbia, Pedro Celestino, Marius Fotescu, Alexandru Sabageanu, Robert Neciu, Ndiaye Mamadou. Pe parcursul jocului au fost introduși și Gabriel Frunză, Andreas Iani, Ștefan Pacionel, Mihai Șandru, Tudor Moldovan, Namory Keita, Cosmin Zamfir și Georgian Păun.

Față de lotul cu care s-a plecat în cantonament, noutățile apărute sunt: Pedro Celestino, Ndiaye Mamadou și Namory Keita.

Portughezul Celestino (32 de ani) evoluează pe postul de mijlocaș central și nu este străin de Liga 1. A fost legitimat de CFR Cluj, în perioada 2011-2013, când și-a trecut în palmares singurul trofeu din carieră, acela de campion al României. Cele mai importante contracte semnate de-a lungul timpului au fost cu Sporting CP și Belenenses SAD. Celestino a bifat și șapte prezențe pentru naționala U21 a Portugaliei.

Până la finalul cantonamentului din Turcia, SSC Farul mai are programate amicale cu: CSKA Moscova U21 (Rusia, 9 februarie), Kolos Kovalivka (Ucraina, 11 februarie) și Dnipro Dnipropetrovsk (Ucraina, 12 februarie).

Marius ANGHEL 07 Feb. 2019, 17:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă