Sportul Studențesc s-a reunit în formulă completă

30 Jun. 2009, 02:03 Pregătiri, amicale

La revenirea din vacanță toți componenții lotului Sportului Studențesc au răspuns "Prezent" la apel, inclusiv campionii Dacian Varga și Tiberiu Bălan. De asemenea, niciun jucător nou nu și-a făcut apariția la prima ședință de pregătire pentru noul sezon, condusă de Florin Motroc. Chiar dacă se are în vedere întărirea lotului, până acum Sportul nu a perfectat niciun transfer.

 

Primul antrenament a fost unul de reacomodare, ceea ce a permis o atmosferă destinsă, studenții dând ture ale terenului central cu zâmbetul pe buze. Lotul a fost împărțit pe posturi. Florin Motroc a alergat cot la cot cu mijlocașii, Cezar Zamfir cu atacanții, în timp ce Roberto Beruerro a luat comanda fundașilor. Doar Dean Beța și Leonard Dobre s-au pregătit separat, cei doi fiind în continuare indisponibili după accidentările suferite în sezonul trecut.

 

Rămâne de văzut cu ce lot va aborda Sportului Studențesc noua ediție de campionat, fiind de notorietate faptul că mai mulți dintre actualii componenți au perspectiva de a părăsi Regia până la startul primei etape.

30 Jun. 2009, 02:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă