Tudoreanu, Bălan și Semeghin prefațează derby-ul din Giulești: „Avem amintiri plăcute de la meciurile jucate acolo”

Marius ANGHEL 23 Oct. 2015, 14:24 Liga 2
Tudoreanu, Bălan și Semeghin prefațează derby-ul din Giulești:**

La conferința de presă organizată de clubul Rapid Suceava înaintea derby-ului din Giulești, cu Rapid București, antrenorul principal Bogdan Tudoreanu a venit însoțit de cei mai reprezentativi fotbaliști ai echipei, Daniel Bălan și Dorin Semeghin. Discuțiile s-au axat exclusiv pe meciul de luni, care va opune ocupantele primelor două poziții din ierarhia Seriei I, joc care va fi transmis în direct de posturile de televiziune Digi și Dolce, cu începere de la ora 18.00.

„Echipa are un moral bun după rezultatele bune de până acum, care ne-au adus în fruntea clasamentului. Am demonstrat că avem valoare și cred că sunt întrunite toate premisele să facem un meci bun în Giulești, mai ales că jocul se va disputa în nocturnă, va fi televizat și va beneficia de o asistență numeroasă. Din ce am văzut eu, bucureștenii nu sunt o echipă care să pună presiune continuă pe adversari, însă stau bine în teren, sunt organizați din punct de vedere tactic și sunt foarte periculoși pe contraatac. Așa cum am mai spus, consider că noi nu avem nimic de pierdut, iar presiunea va fi pe echipa gazdă, care vine după o înfrângere neașteptată la Pojorâta, în condițiile în care obiectivul lor este promovarea”, a declarat Bogdan Tudoreanu.

Semeghin: „A venit momentul să arătăm de ce suntem în stare”

Fost coechipier la Dinamo cu Dan Alexa, actualul antrenor al giuleștenilor, Dorin Semeghin, a fost circumspect în declarații înaintea confruntării de luni. „Știți că mie nu-mi place să vorbesc mult înainte de meciuri. Trebuie să arătăm pe teren de ce suntem în stare, în fața unui adversar de calibru. Am văzut că vor reveni și cei 5-6 jucători suspendați și accidentați pe care Dan Alexa nu a putut conta în partida din runda precedentă, așa că ne așteptăm la un meci foarte greu. Noi însă am jucat foarte bine în deplasare până acum și vrem să ne prezentăm la înălțime în Giulești, în condiții de maximă presiune”, a precizat căpitanul sucevenilor.

Bălan: „Trebuie neapărat să înscriem pentru a putea spera la un rezultat pozitiv”

În calitatea sa de fost jucător al Stelei, Daniel Bălan se așteaptă la o primire specială din partea înfocaților fani giuleșteni. „Atât eu cât și Semeghin suntem obișnuiți cu atmosfera din Giulești și chiar avem amintiri plăcute de la meciurile jucate acolo. Avem însă o experiență bogată, ne vom concentra la meci și vom face abstracție de scandările galeriei. Trebuie să intrăm degajați pe teren, dar să jucăm cu determinare. Este foarte important să punem probleme pe faza ofensivă, pentru că va fi foarte dificil să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv din Capitală fără să înscriem măcar un gol. Suntem într-un moment bun, dar cred că este prematur să vorbim despre promovare. Nu cred că avem forța financiară necesară pentru a acest lucru, însă datoria noastră este să ne batem pentru fiecare punct în parte, deoarece în fotbal nu se știe niciodată care va fi finalul”, a conchis Daniel Bălan.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 23 Oct. 2015, 14:24 Liga 2
Pe aceeași temă