Sportul câștigă amicalul de la Mioveni din două penaltiuri

Mihai Andries 17 Nov. 2012, 16:00 Pregătiri, amicale
Sportul câștigă amicalul** de la Mioveni din două penaltiuri

 

Sportul a învins în această dimineață cu 2-1 în amicalul disputat în deplasare la CS Mioveni, după ce la pauză scorul a fost egal, 0-0. Cele două echipe au profitat de neprogramările din campionat, antrenorii dorind să-și mențină jucătorii în formă pentru finalul de sezon.
 
În meciul de la Mioveni, scorul a fost deschis de gazde în minutul 57 prin Gălan, care a finalizat cu un șut în poarta goală după ce mingea centrată de pe dreapta l-a depășit pe portarul Sportului. Oaspeții au egalat și apoi au preluat conducerea din două lovituri de la 11 m, prima transformată de Ferfelea în minutul 65 după un fault în careu al lui Mocanu și a doua transformată de Dani Lung după un fault în careu al portarului Popescu.
Meciul de astăzi a fost condus de o brigadă de arbitri de Liga I, formată din Cătălin Popa – Gabriel Stroe și Gheorghiță Bălan, cei trei având o prestație de excepție pe măsura eșalonului în care activează.
 
Cele două echipe care s-au întâlnit la Mioveni au fost:
CS Mioveni: Dănălache – Cotigă, Miulescu, Crețu, Dumitrache – Mazilu, Năstăsie, Panait, Gălan – I. Stancu –  Simion. Pe parcurs au mai intrat: Popescu, Tănase, Mocanu, Biceanu, Zaharia, Iamandi, B. Stancu. Antrenor: Flavius Stoican.
 
Sportul: Tudor – Cioranu, Dani Lung, Nistor, Ferfelea, Valentin Lazăr, Băniță, Cosmin Mihai, Patriche, Novac, Dobre. Pe parcurs au mai intrat: Vâlceanu, Barbu, Chiriță, Popa, Mareș, Mărgărit, Văduva, Pațurcă. Antrenor: Virgil Andronache
 
 
 
Articol scris de Silviu MIHAI

 

Mihai Andries 17 Nov. 2012, 16:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă